Pametna upotreba

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Usled nedostatka kreme za brijanje, rumenila, olovke za oči ili gela za kosu, poslužite se drugim kozmetičkim sredstvima i spasićete se nerviranja u trenucima žurbe
Nega
21:36h Autor:
Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!
Foto: Shutterstock

Neke uobičajene kozmetičke proizvode koje imate možete da koristite na malo drugačiji način i ne samo da će spasiti dan, već će povoljno uticati na vaš budžet.Regenerator umesto kreme za brijanje Naumili ste da se brijete i shvatili da je ambalaža prazna. Ne očajavajte, posegnite za regeneratorom. Slične je teksture i smanjiće mogućnost posekotina. Nanesite ga u tankom sloju na područje koje želite da brijete i efekat će vas iznenaditi.

Ruž za usne umesto rumenila Ruž zahvatite jagodicama prstiju i pomalo nanosite na obraze. Uvek je lakše naneti još malo, nego skinuti višak. U ovom slučaju, kada je ruž u službi rumenila, preporučljivo je da koristite ružičaste i crvene tonove.

Maskara umesto olovke za oči Maskara lako može da postane proizvod sa više namena. Ako je nanesete u malo debljem sloju na koren trepavica, stvoriće utisak kao da ste naneli olovku za oči.

Losion za telo umesto voska ili gela za kosu Frizuru osim voska i gela mogu spasiti i losioni za telo koji će se super apsorbovati u suve dlake i pomoći vam pri oblikovanju kose. Idealna su zamena upravo za čvrstu i gustu kosu, dok lako može da zamasti tanku i inače sjajnu dlaku.

Umesto manikira probajte ulje za zanokticeKada nemate vremena za manikir, stvar može da spasi ulje za zanoktice. Hidriraće nokte, ali i zagladiti kožu. Nokti će biti sjajni i izgledaće sveže.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

LepotaMejkap