Padaju u zaborav

Parižanke su im već rekle Ne: Dve hit frizure iz 2016. sad su totalni aut!

Ovim trendovima u 2017. je odzvonilo
Nega
06:02h Autor:
Parižanke su im već rekle Ne: Dve hit frizure iz 2016. sad su totalni aut!
Foto: Profimedia

Dvoje pariških stilista za kosu otkrili su za The Cut koje trendove iz 2016. Francuskinje ne bi nosile i kojima je u 2017. odzvonilo.

Roze kosa i pramenovi u duginim bojama

"Bilo šta roze u kosi je ove godine van trenda", kaže pariški stilista Dejvid Malet.

"Francuskinje više vole prirodnije i diskretnije nijanse, bez jako izraženih pramenova. Ništa nije prenaglašeno i kosa uvek mora da izgleda kao da se ne trudite previše oko nje. Što prirodnije, to bolje".

Francuski frizer Džulijen Farel se slaže i dodaje da kako je povratak pramenova u boji odsjaja sunca i prirodniji izgled veliki trend među Francuskinjama. Tako otpadaju sve dugine nijanse koje su prošle godine imale svoje brojne fanove.

Tri frizerske tajne za savršenu kosu: Ovo svaka žena mora da zna!

A photo posted by Arri Does Hair (@arridoeshair) on Feb 7, 2017 at 10:18pm PST

Preduga kosa ili ekstenzije

"Sve što se povezuje sa stilom američkih rijaliti zvezda je u Parizu nepoželjno. Ovde vladaju pravila prirodne nege i izgleda", kaže Malet. Ekstenzije su popularnije nego ikad u SAD-u, ali Francuskinje vole jednostavnije i prirodnije, dodaje on.

"One ne žele da im ljubavnik prolazi kroz kosu i naleti na kopče za ekstenzije". Farel se ponovo slaže: "Preduga kosa izlgleda veštački. I zna vizualno da smanji figuru. Pazite da dužina vaše kose bude proporcionalna vašoj visini. Ako ste sitnije, preduga kosa nije za vas", poručuje Farel.

A mislili smo da ne može biti lepša: Zašto je Alesandra Ambrozio opčinila svet (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs