Izgled

Tri frizerske tajne za savršenu kosu: Ovo svaka žena mora da zna!

Mali trikovi učiniće da izgledate kao holivudska zvezda
Hair & Makeup 05.02.2017. - 16:06h Autor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Shutterstock

Svaki frizer ima svoje trikove. Od onih najjednostavnijih koji podrazumevaju pravljenje kovrdža presom pa do kombinacija nekoliko proizvoda i tehnika. Neki od njih su toliko vešti da su napravili pravu umetnost od svog zanata. Ovo su trikovi koje sam naučila na filmskim setovima, od najveštijih frizera holivudskih zvezda.

 

Bežični uvijač i presa za kosu

 

Ovo je odlična spravica kada žurite ili ste na putovanju! Složićete se, kabl nam uvek smeta tokom stilizovanja kose. A utikači u svakoj zemlji nisu isti, ili su na nezgodnim mestima. Plus možete popraviti frizuru u toku samog puta. Zar to nije genijalno?

 

Frizerski trik: Kako da otkrijete da li vam stoji kratka kosa! (FOTO)

 

Savršene šiške

 

Ukoliko imate guste, ravne šiške koje prekrivaju celo čelo, posvetite im se odmah nakon pranja kose. Nanesite malo pene za kosu na dlanove, zatim na šiške. Tokom sušenja, blago ih fenirajte četkom na ravno. Jednostavno ih razbarušite što više. Na kraju ih pričvrstite ukosnicom ili klip šnalicom koje koriste frizeri. Tako vam se sigurno šiške neće slepiti i kosa će lepo padati. Ukosnicu naravno skinite pre izlaska iz kuće.

 

Koristite lak pre i posle uvijanja kose

 

Ovo mi je bilo potpuno otkrovenje. Nanošenje spreja pre nego što počnete sa uvijanjem, daje kosi dodatnu sposobnost oblikovanja. Mnogo jednostavnije ćete dobiti željene talase i dugotrajniji efekat. Savetujem veliki oprez sa količinom laka, ne preterujte.

 

Frizeri otkrili odvratne stvari koje svakodnevno viđaju na mušterijama: Zgadiće vam se!

Foto: Profimeida
Foto: Profimeida

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...