Praktično rešenje

Najpopularnija frizura za 2017: Žene, ovo će vam se svideti! (FOTO)

Kada je reč o svakodnevnoj nezi i održavanju, baš kako izgleda, ova frizura ne zahteva gotovo nikakav trud
Nega
21:10h Autor:
Najpopularnija frizura za 2017: Žene, ovo će vam se svideti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona nas u vekoj meri podseća na francuski šik, verovatno zbog tog "opuštenog" izgleda, odnosno "bez po muke". S obzirom na to da smo ušli u novu godinu i sumirale trendove, ovaj period je idealan za postavljanje novih. Tako smo došli i do izbora IT frizure koja će obeležiti period ispred nas, a sudeći po pisanju mnogih modnih portala ove godine najveći trend biće "izrasli" lob, piše Elle.rs.

Ono po čemu se on u velikoj meri razlikuje od običnog su tekstura i sama dužina, te frizura izgleda kao da je izrasla, odnosno da niste otišli na zakazano šišanje. Sa kosom koja seže do ramena i šiškama koje su toliko duge da mogu da se podele na sredini čela, ovaj neobičan lob izgleda pomalo neuredno, divlje i smelo.

Ono što je bitno da znate da ova frizura odgovara damama sa različitiom vrstom i teksurom kose, a ono na šta bi trebalo da obratite pažnju je oblik lica.

Velika greška kod farbanja sede kose: Boja vam nikad neće uspeti!

Kloi Grejs Morec, foto: Reuters
Kloi Grejs Morec, foto: Reuters

Ako imate usko lice, najbolje bi bilo da vaše šiške držite što šire razmaknute na stranu, tako da vaše crte lice dođu do izražaja. Za širok oblik, retke i manje široke šiške malo razdvojite od ostatka kose, kako biste stvorili iluziju užeg lica.

S obzirom na to da se lob sastoji od razbacanih pramenova, kako biste postigli moderniji izgled, trebalo bi da vaši stepeni budu duži u odnosu na dužinu kose. To će odlično stajati damama sa gustom kosom, dok u suprotnosti, žene koje poseduju nešto tanju vlas, trebalo bi da ošišaju stepene različitih dužina. Time će postići volumen, a OVDE saznajte još nekoliko caka kako da tanku kosu učinite gušćom!

Kada je reč o svakodnevnoj nezi i održavanju, baš kako izgleda, ova frizura ne zahteva gotovo nikakav trud.Ipak, trebalo bi da izbegavate stilizovanje toplim uređajima, zato što bi to oštetilo vaše krajeve, te bi u tom slučaju vaša frizura mogla da izgubi stukturu. Kako bi vaši krajevi izgledali sjajno, hidrirano i sveže, redovno koristite ulje za kosu.

Ovu frizuru već su izabrale poznate dame iz Holivuda, Kloi Grejs Morec, Amber Hard, Mendi Mur, Tejlor Svift, a od skoro im se pridružila i Aleksa Čang..

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)

Mendi Mur, foto: Reuters
Mendi Mur, foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs