Što prirodniji izgled je put do njegovog srca

Ovo je idealna šminka na koju padaju svi muškarci

Napadno nanešen sjaj, naglašeno iscrtane usne, tona senke za oči, sve ovo precrtajte ako zaista želite da osvojite suprotan pol i odaberite jednostavniju i laganiju šminku
Nega
10:52h
Ovo je idealna šminka na koju padaju svi muškarci
Foto: Thinkstock

Ne, muškarce neće zainteresovati najnoviji trendovi u šminkanju. Jaka šminka i vrlo debeli sloj pudera nikad nisu bili recept za privlačenje suprotnog pola.

Iako su svi frajeri različiti, jedva vidljiva, neutralna šminka uglavnom će prevagnuti. Zato, neonske boje ostavite po strani i ciljajte na one neupadljive. Minimalna količina šminke će najpre privući tipa koji vam se sviđa. Naglašavanje vaše prirodne lepote pokazuje da ste opušteni i jednostavni, jer većina muškaraca ne pada na kraljice drame, koje se trude da budu što upečatljivije, pa u istom maniru biraju i šminku.

Smokey Eyes

Savršena mešavina, ujedno seksi i slatko, smokey eyes imidž je najbolji izbor za izlazak sa muškarcem. Za noćne izlaske dodajte malo glamura nanoseći jači sloj sjaja, dok za dnevne birajte sjaj svetlijih boja.

Prirodno

Pravilo da je manje uvek više i te kako vredi kada je u pitanju šminka. Debeli sloj korektora na vašem licu muškarci će doživeti negativno. Pomisliće kako se ispod toga krije ko zna kakva strahota koju ste pokušavale da prikrijete. Koristite lagani puder i korektor i vodite računa da bojom ne odudaraju od vašeg prirodnog tena. U letnim mesecima pustite neka koža diše i neka sunce "dotakne" vaš ten.

Bujne trepavice

Muškarci vole kad flertujete trepavicama. Pokušajte sa maskarom koja dodaje volumen, kako biste obogatilevaše trepavice i kroz njih uhvatile njegov pogled. Veštačke trepavice jesu još jedna od mogućnosti, ali pobrinite se da one budu prikladne veličine i gustine kako ne biste izgledale neprirodno, jer mu tako stavljate do znanja da se previše trudite i da niste zadovoljne svojim prirodnim izgledom.

Lagano i kremasto rumenilo

Malo ružičaste na vašim obrazima razvedriće čitavo lice i dati vam zdrav, svež izgled. Odaberite ton koji će se lepo slagati sa vašim puderom i tenom.

Sjajne ružičaste usne

Skrenite njegov pogled na svoja preslatka usta! Žarko crveno ili narančasto ponekad može delovati agresivno. Međutim, uz lagan ružičasti sjaj ne možete pogrešiti. Vašem izgledu će dati nežan i romantičan izgled, kojem će retko koji muškarac odoleti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs