Vešte ruke

Postanite Monika Beluči uz pomoć šminke! (VIDEO)

Hrvatska šminkerka je svoje lice, koje nema ni jednu sličnost sa holivudskom divom, transformisala tako da izgleda identično kao italijanska glumica
Nega
19:50h
Postanite Monika Beluči uz pomoć šminke! (VIDEO)
Foto: Youtube/ Printscreen

Skupi kozmetički saloni i plastične operacije nisu bili potrebni Hrvatici Marini Mamić da se transformiše u Moniku Beluči (Monica Bellucci), već je to uradila uz pomoć šminke i svoje vešte ruke.

http://www.youtube.com/watch?v=oJMAQtCEQzw
Samouka šminkerka se od devojke, koja po izgledu lica nema ni jednu dodirnu tačku sa holivudskom divom, pretvorila u njenu kopiju.

Nakon Severine, Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Bali-bega, Ave Karabatić, Željka Joksimovića i Milana Stankovića, hrvatska šminkerka nastavila je da se pomoću šminke transformiše u poznate ličnosti. Ovog puta, postavila je video-materijal kako bi pokazala da svako uz pažljivo i pravilno šminkanje može da izgleda kao Monika Beluči.

"Mislim da je Monika predivna i baš sam htela da napravim ovu transformaciju još jednom! Već jednom sam se prerušavala u nju. Međutim, ovaj put sam uradila i tutorijal za sve moje obožavaoce", napisala je Marina ispod videa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs