I oni se pitaju

Kakvu šminku muškarci vole da vide na ženi?

Jači pol obožava sivu nijansu senke, jer tada vaše oči izgledaju krupnije, a iako verujete da muškarci padaju sa nogu dok se zavodljivo smejete sa crvenim karminom na usnama, istina je da većina momaka više voli neutralniji lipstik
Hair & Makeup 27.09.2013. - 14:40h
Foto: Shutterstock

Na devojci jači pol prvo primeti oči, pa zatim usne rezulat je istraživanja, gde je učestvovalo oko 100 muškaraca. Ali, čak i jači pol ima mišljenje po pitanju vašeg šminkanja, pa im nije svaka sređena devojka uvek atraktivna i seksi. Zato, oslušnite šta to oni vole da vide na vama.

 

Tamna senka

 

Muškarci vole tamniji izgled vaših očiju. Tada im se vaše oči čine krupnijim, a pogled prodornijim, što je njima privlačnije. Za ovakav izgled koristite sivu nijansu da definišete oblik očiju, a crnu kao završnu.

 

Prirodne trepavice

 

Većina muškaraca ne voli ništa veštačko na devojkama, već preferira prirodan izgled. Zato, dobro razmislite pre nego što stavite veštačke trepavice ili popularne busenčiće.

 

Svedena i neupadljiva šminka

 

Previše šminke ili loša šminka je totalni promašaj. Mnogo je ženstvenije kada stavite minimalno šminke. Dovoljno vam je samo malo kreme ispod očiju, malo maskare, sjaj za usne i rumenila za vaše obraze

 

Blede nijanse karmina

 

Volite da budete dama u crvenom, pa obožavate da stavljate karmin boje krvi, jer mislite da time razoružavate suprotan pol. Ali, karmini jakih boja su totalno odbojni mnogim muškarcima. Oni vole skroz blede nijanse ili samo sjaj na vašim usnama.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...