Šminkanje

Evo kako da tanke usne pretvorite u punije i sočnije: Za 30 sekundi do senzualnog izgleda! (VIDEO)

Prava šminka zna da stvori čuda, a ova za 30 sekundi pretvara tanke usne u punije
Hair & Makeup 07.08.2016. - 13:09h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Svi oni koji imaju male i tanke usne, a žude za nešto punijim, sigurno su pokušavali različite trikove i proizvode koji žele efekt punijih usana.

 

Ne morate više tragati po internetu jer vam mi donosimo odličan trik uz koji će vaše usne sigurno izgledati veće i punije, piše Cosmopolitan.

 

Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih delova lica i tela, ali je sigurno delotvorno jer funkcioniše na principu svetlosti i senke.

 

Puno je jednostavnije nego što mislite i može se uraditi sa svim bojama ruževa koje već imate. Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi.

 

Kad ih on našminka, ni rođena ih majka ne prepozna: Svaki mesec promeni život jednoj ženi! (FOTO)

 

1. Uzmite dve nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivčite i popunite svoje usne svetlijom nijansom.

 

2. Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu.

 

3. Izblendajte prstima dve boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

 

Pred svaki izlazak ona stavlja viljušku na lice: Ima savršeno opravdanje za to! (VIDEO)

 

Za detaljnija upustva pogledajte video...

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...