Tajna prelepe kose

Lokne kao iz frizerskog salona: Frizura gotova za 5 minuta, bez oštećenja kose!

Ukoliko mislite da savršene lokne mogu da naprave samo profesionalci, varate se
Nega
21:46h Autor:
Lokne kao iz frizerskog salona: Frizura gotova za 5 minuta, bez oštećenja kose!
Foto: Shutterstock

Svaki trend ima svoj "rok trajanja", ali jedna frizura je uvek u modi! U pitanju su bujne lokne, koje su idealne za svaku priliku.

Bilo da idete na posao, fakultet, u školu ili se pripremate za neku svečanost, uvijena kosa je savršen izbor.

Međutim, odlazak kod frizera mnogima je veliki izdatak, a pritom nam tempo života ne ostavlja dovoljno vremena za negu i ulepšavanje. A ako se same prihvatimo tog "posla", možemo da rizikujemo oštećenje kose ukoliko koristimo neadekvatne uvijače.

Kako je kosa najlepši ukras svake žene, neophodno je koristiti visokokvalitetne proizvode. Ako smatrate da savršene lokne mogu da vam naprave samo profesionalni frizeri, niste u pravu! Sami možete da uvijete kosu kod kuće pomoću prvog automatskog keramičkog figara Curl Secret.

Kompanija BaByliss Paris napravila je ovaj figaro koji pomaže da napravite frizuru za samo nekoliko minuta, bez obzira na dužinu kose. Bilo da se spremate za šetnju po gradu za koju želite neobaveznu frizuru, ili da idete na večernju proslavu, zahvaljujući raznovrsnim presama, figarima različitih obima, rotacionim četkama i viklerima kompanije BaByliss postići ćete savršen izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U svom asortimanu BaByliss Paris nudi i veliki izbor fenova za kosu dugog veka trajanja. Tako je ova kompanija prošle godine patentirala novi fen sa digitalnim EC motorom koji predstavlja pravu revoluciju! Naime, on pruža konstantnu temperaturu pri sušenju, bez opasnosti zagrevanja temena i oštećenja vlasi kose.

Za sebe sigurno želite samo najbolje. Zato sa proizvodima BaByliss Paris koji su urađeni po poslednjoj tehnologiji sigurno nećete pogrešiti, jer su napravljeni tako da vam pruže odlične rezultate u vašem domu.

Foto: Promo
Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs