Probajte već danas

Noćna mora mnogih žena: Drage dame, prijavite se i osvojite šampon protiv peruti!

Da bi kosa bila zdrava morate da je pazite i mazite, od spoljašnosti do njene srži. Ukoliko ne spadate u red onih srećnica kojima je kosa zdrava kao griva, ne očajavajte. Postoje efikasni načini da svoju kosu vratite u život
Nega
08:36h Autor:
Noćna mora mnogih žena: Drage dame, prijavite se i osvojite šampon protiv peruti!
Foto: Shutterstock

Kao jedan od najupornijih problema koji iritira svaku ženu jeste perut. Pojava peruti ne samo da narušava izgled vaše kose, već negativno utiče i na raspoloženje. Opšte je poznato da je frizura jedan od glavnih aduta svake žene, stoga se pojava sitnih belih ljuspica svakako ne sme zanemariti.

Ne postoje načini da se perut prikrije ili zamaskira, jer nijedna punđa ili pletenica ne može da izgleda podjednako lepo kada je kosa zdrava ili kada ima perut. Ne propustite toliko raskošnih i zanimljivih frizura koje nam je proleće sa sobom donelo. Stoga, jedino i najbolje rešenje jeste da se peruti rešite jednom zauvek.

Srećom, u okviru širokog spektra Vichy proizvoda na raspolaganju su nam i Dercos šamponi protiv peruti za normalnu ili masnu kosu, suvu kosu, i za osetljivu kožu glave. Šamponi su testirani pod dermatološkim nadzorom, te potvrđuju svoju efikasnost - prema proceni dermatologa u lokalnoj observacijskoj studiji, kod više od 90% pacijenata gotovo potpuno je rešen problem peruti.*

Dercos šamponi su bazirani na tehnologiji mikrobioma sa selenom DS koji dokazano vraća ravnotežu mikrobiomu kože glave (reč je o mikroorganizmima koji se prirodno nalaze na koži). Koža glave ponovo postaje zdrava: perut je nestala, svrab ublažen. Sprečava ponovno pojavljivanje peruti tokom 6 nedelja.

Stoga, drage čitateljke, ukoliko imate problema sa peruti, pošaljite nam svoje podatke na mail adresu redakcija@stil-magazin.com i Vichy će vas darivati uzorkom šampona. Prvih 40 najbržih žena dobija poklon. Potrebno je i da nam pošaljete vaše utiske nakon korišćenja šampona.

Zapamtite, samo žena koja je zadovoljna svojim izgledom, zrači samopouzdanjem i pozitivnom energijom. Ne očajavajte pred ogledalom, već uzmite stvar u svoje ruke.

*Izvor: Lokalna observacijska studija, 13 dermatologa / 130 pacijenata, Hrvatska, Slovenija, Srbija i BiH.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs