Vodi računa

Ako želiš da te frizer stvarno dobro ošiša: Ispoštuj ova zlatna pravila!

Frizeri su izdvojili pet stvari koje žele da mi prestanemo da radimo kako bi oni mogli da nas ošišaju baš kako treba
Hair & Makeup 04.03.2016. - 18:16h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Postoje više i manje stručni frizeri, o tome nema govora, ali naš odnos prema kosi i naša nerealna očekivanja također jako utiču na to kako će naša kosa izgledati.

 

Porazgovarali smo sa nekoliko frizera i sastavili popis od 5 stvari koje žele da odmah prestanemo da radimo:

 

Ne znaš šta želiš, ali na kraju nisi zadovoljna!

 

"Ja bih onako, kosu kao Jenifer Lovrenc, ali ne te dužine, nego da ide na koso, ali opet ne previše, možda sa šiškama, a možda bez..."

 

Ne postoji ništa što frizeri više mrze od mušterija koje ne znaju šta žele jer je jedno u startu jasno - ta osoba neće biti zadovoljna rezultatom. Pre nego što kreneš frizeru, sedni ispred ogledala i dobro razmisli kakvu frizuri i boju želiš i pronađi fotografiju (jednu, a ne deset) koja će dobro prikazati tvoj zahtev.

 

U suprotnom, ne preostaje ti drugo nego da veruješ svojoj frizerki i pustiš da ona odluči šta bi bilo najbolje.

 

Nova hit frizura koja ulepšava svako lice: Promena koju ćete obožavati!

 

Nerealna očekivanja

 

Tvoja kosa je tanka i ispucala, ali ti želiš frizuru kakvu ima Jenifer Lopez i ne pristaješ na ništa drugo. Pri izboru frizure moraš uzeti u obzir tip svoje kose, njeno stanje i vreme koje si spremna da potrošiš na stilizovanje, ali i činjenicu da mnoge slavne žene nose umetke i perike.

 

Očekuješ čuda preko noći

 

Imaš crnu kosu, a želiš pramenove poput Blejk Lavli? Neke stvari apsolutno je nemoguće obaviti jednim farbanjem, a velika je verovatnost da ćeš morati proći kroz nekoliko manje lepih faza dok ne dobiješ promenu o kojoj sanjaš.

 

Ne brineš o kosi

 

Ako kosu često tretiraš vrućim aparatima, ne hraniš maskama i uopšteno se ne brineš o njoj redovno, zaista ne bi trebala očekivati da tvoja frizerka sve to promeni preko noći.

 

Ne veruješ svojoj frizerki

 

Da li bi u restoranu svaka dva minuta dolazila do kuhinje i ispitivala kuvara kako će začiniti tvoju hranu i zna li dobro spremiti meso? Isto tako nije pristojno stalno sumnjati u svoju frizerku.

 

Jedan jedini trik za lepu kosu: Frizer Kim Kardašijan otkriva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...