Jednostavni i brzi načini za lepši izgled

Podmlađeni i osveženi u nekoliko minuta

Ne možemo da pobegnemo od starenja ili neprespavanih noći zbog nagomilanog posla. Ipak, uz male trikove možemo da izgledamo zdravije, pa čak i da obrišemo par godina sa lica
Nega
19:50h Autor:
Podmlađeni i osveženi u nekoliko minuta
Foto: Shutterstcok

Svi idemo u jednom pravcu – starimo! Prvo su te promene neprimetne, ali s godinama postaju sve uočljivije. Većina nas pomoću raznih proizvoda pokušava da uspori taj proces.

Međutim, postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će izbrisati nekoliko godina s vašeg lica, a vi ćete se osećati lepše i imati više samopouzdanja.

1. Beli, sjajni osmeh skida godine s vašeg lica. Žuti zubi mogu da prouzrokuju da vaš osmeh izgleda dosadno i sumorno. Razvedrite ga tako što ćete sami izbeliti zube. Koristite izbeljivač koji se kupuje u apotekama ili čistite zube pastom i sodom bikarbonom.

2. Neka vaše obrve budu lepo oblikovane. Tanke, retke obrve mogu da učine da izgledate starije nego što jeste. Budite strpljive, sačekajte da izrastu ili koristite serum za rast obrva. Najbolje je otići kod stručnjaka da ih oblikuje, a posle ih sami održavajte. Koristite olovku i senku za obrve.

3. Crvenilo oko očiju vam daje izmoren izgled. Ako dugo sedite pred računarom povremeno koristite kapi za oči, osvetliće vam celo lice. Odmorne oči su najzdravije pa pazite na svoj režim spavanja.

4. Lepo ružičasto rumenilo vraća mladost i vitalnost izgledu lica. Nanesite ružičasto rumenilo tačno na jagodice obraza, ono će vas osvežiti.

5. Malo deblja linija olovkom za oči uz gornje trepavice uokviruje oči. Tokom vremena gubimo volumen trepavica što je jedan od signala starenja. Nanesite olovku za oči ili ajlaner uz bazu tj. liniju trepavica i nanesite maskaru za volumen kako bi istakli oblik očiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs