Zodijak i lepota

Šminka prema horoskopu: Koji tonovi vam najviše odgovaraju?

Uz boju kose, očija i tena, neka se vaše šminkanje prilagodi i vašem znaku
Nega
18:46h Autor:
Šminka prema horoskopu: Koji tonovi vam najviše odgovaraju?
Foto: Shutterstcok

Svako ima svoj stil šminkanja. Ipak, pročitajte šta vam savetuje Zodijak i koje nijanse najbolje pristaju određenim horoskopskim znacima.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, hrabre i avanturisti. One su direktne, a nijanse koje njima odgovaraju su jarke. Ovnovi generalno imaju snažnu potrebu za adrenalinom. Uz karakter koji imate najbolje bi bilo da odaberete jarku crvenu nijansu ruža.

Bik

Ove devojke su izdržljive, vole brzu vožnju, vole život i žive ga punim plućima. Ponekad su tvrdoglave, a nijanse koje im odgovaraju su poput jagodičastog voća ili ružičasto ljubičaste kombinacije ruža i sjaja za usne.

Blizanci

Blizanci su otvoreni, pričljivi, zafrkanti, ali su jako pametni i vole da se ističu. Prema tome, najbolje nijanse ruža za vas su boje breskve koje vam savršeno odgovaraju.

Rak

Rakovi su posvećeni porodici i veoma su emotivni. Vama se raspoloženje menja s obzirom na vreme, a najviše uživaju kada su pokraj mirnog mora. Najbolje boje za vas su prirodne i neutralne nijanse ruževa. Najbolje bi bilo da odaberete nijanse u boji kože.

Lav

Lavice su rođeni šefovi i vole da imaju kontrolu. Uživaju da budu u centru pažnje i ponekad su zapovednički nastrojene. Za vas je idealna boja ružičasta, jer će se dobro slagati sa vašim karakterom.

Devica

Device su perfekcionisti, o čemu svedoče i njihove frizure, veoma su organizovane i vredne. Kod Devica sve mora da ide onako kako su zamislile, a ako se skrene sa tog puta mogu da budu prave cepidlake. Za vas su idealne svetlucave i prozračne metalik nijanse ruževa i sjajeva za usne.

Vaga

Vage su uravnotežene i vole ljude. Inteligentne su, ali često popuštaju kada je druga strana u pitanju. Za vas su idealne romantične i prozračne nijanse, ali možete da izaberete i tamno crvenu nijansu ruža.

Škorpija

Škorpije su misteriozne, seksepilne i odlučne. Vole da imaju kontrolu, a često znaju da budu i osvetoljubive. Vama odgovara tamno crvena nijansa koja je na samoj granici sa smeđim tonovima.

Strelac

Sterelčevi su bezbrižni, veseli i vedri. Vole luksuz, ali ponekad znaju da budu nestrpljive. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku za vas su idealne nijanse smeđe boje.

Jarac

Jarčevi imaju takmičarski duh i hrabri su. Oni su ambiciozni i motivisani i znaju da se izbore za ono što žele. Za vas je idealna vedra nijansa ružičaste boje ruža.

Vodolija

Vodolije su otkačene, optimistične i nesputane. Vole prijateljstva i često ne razdvajaju prijateljstvo od ljubavi. Orginalni su i inovativni, pa su za vas idealne umirujuće boje, neutralne i prozračne.

Ribe

One su saosećajne i obazrive, a samim tim i kreativne, emotivne i maštovite. Ponekad znaju da budu i tajnovite, a sklone su i sanjarenju, pa znaju da budu i neodgovorne. Za vas je idealna jaka boja ruža, a na vama je da odlučite koja je to boja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs