Neprevaziđeno

6 trikova za izgled lepotice: Ovo mora znati svaka žena koja drži do sebe!

Sjajan i negovan izgled su znak prave lepotice, a da biste bile lepe, ovih 6 trikova ne smete da zaboravite
Nega
04:58h Autor:
6 trikova za izgled lepotice: Ovo mora znati svaka žena koja drži do sebe!
Foto: Shutterstock

Guru za lepotu brojnih supermodela, Suzan Kimineli, nedavno je otkrila nekoliko trikova za sjajan i njegovan izgled kože. Ona kaže da najviše pažnje morate posvetiti upravo ovome:

Nezdravoj hrani recite zbogom: Nezdrava, prerađena hrana dokazano šteti našem zdravlju. Zbog nje može doći do oštećenja kože, celulita, pa čak i žutila i brojnih drugih zdravstvenih problema. Kako bi izbegli pojavu bubuljica i akni te smanjili neugodno crvenilo, konzumirajte hranu bogatu vlaknima. Odličan su izbor šljive i jabuke.

Masirajte stopala: Možda na prvu zvuči kao poprilično čudan savet, ali Suzan ističe da bi ga svakako trebali primenjivati jer je upravo ona ključ lepog izgleda. Refleksologija je drevna veština kojom se masiraju određene zone na stopalima koje su povezane s unutrašnjim organima te utiču na opšte zdravlje i lepotu.

TAJNA CRVENOG KARMINA: Kako da izaberete pravu nijansu ruža za usne!

Kožu čistite dva puta:

Osim tonika za čišćenje lista, bilo bi dobro da u svoju dnevnu rutinu "ubacite" i mleko za čišćenje. Osim toga, nikada ne preskačite jutarnje umivanje lica!

Redovno menjanje jastučnica: Trebalo bi ih menjati svakih nekoliko dana, jer se upravo na jastučnici skupljaju brojne odumrle stanice naše kože i druge prljavštine. Osim toga, birajte pamučne jastučnice koje našoj koži dopuštaju da diše.

Šminku minimalno koristite: Mejk ap zatvara pore kože pa bi bilo poželjno da se bar jedan dan nedelno u potpunosti odmorite od njega i dopustite koži da slobodno diše.

Spas od akni skriva se u biljkama: Prekomerno korištenje tonika i ostalih preparata za čišćenje takođe može imati obrnuto delovanje. Zato je dobro, s vremena na vreme, lice očistiti ruzmarinom i majčinom dušicom koje će ga umiriti i pomoći vam u borbi s aknama.

Uvećajte usne uz pomoć šminke: Neverovatna transformacija za 3 minuta! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs