Otkrijte kakva vas ljubav očekuje ovog leta

Vreli letnji horoskop: Ovan traži samo seks, Vaga ljubav

Ribama i Lavovima avanture su ostvarenje snova. Blizanci i Strelci serijski zavode, a Device i Jarčevi postaju mete zavodnika
Ljubav i zavođenje
10:00h
Vreli letnji horoskop: Ovan traži samo seks, Vaga ljubav

Leto je u punom jeku, a vi ste uveliko spremni za nove ljubavne poduhvate. Jul i avgust stvoreni su za uživanje, zato su se zvezde pobrinule da dani koji su pred nama budu puni strasti, vreli i nezaboravni.

Ovnovima je avantura ciljVisoke temperature, manjak odeće i poneki ispijeni koktel pripadnike ovog znaka podstiču da postanu opasni zavodnici na plaži. Njihova strastvena priroda omogućava im da lako zavedu, ali i da budu zavedeni. Ali nemojte se zavaravati, duboka osećanja nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, letnja avantura biće im zanimljiva, ali čim krene razgovor o ozbiljnijoj vezi, jednostavno će nestati.

Bik opasno zavodiKlimatizovane prostorije, baldahini, udobne ležaljke i zgodna osoba za drugim stolom idealan su ambijent za letnju romansu Bikova. Sledeći korak u zbližavanju je romantična večera sa obiljem dobre hrane, a u avanturi će uživati svim svojim čulima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loše je to što njihove afere veoma kratko traju.

S Blizancima zabavi nema krajaPripadnike ovog znaka lako je prepoznati - nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i glavni zabavljači. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin ili odbojku. Ako ih uspete uvući u razgovor i on potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za aktivnu romansu, u kojoj ćete stalno biti okruženi drugim ljudima.

Rak očekuje ljubavPripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju metu pre nego što odluče da joj priđu, a pošto to urade verovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviti duboka osećanja, pa druga strana to mora imati na umu i ne petljati se s njima ako nije spremna na dugu vezu.

Lav je idealan za letnju romansuOpušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka stvoreni su za letnje ljubavi. Pošto dobro izgledaju, zavešće vas svojim fizičkim izgledom i top-formom, a tek u dubljem razgovoru otkriće svoju nežnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju duge šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica želi zabavu bez obavezaKoktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak „na paši“ opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cele godine kontrolišu, a na godišnjem odmoru potpuno opuste. U svojoj glavi će unapred ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i mnogo uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na prvi pomen mogućeg nastavka avanture.

Vaga voli romantikuOni u letnjoj romansi uživaju kao i u svakoj drugoj vezi i traže romantiku i komplimente. Retko će same prve prići simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mestu gde bi ona mogli biti. Nekoliko dana provedenih s Vagom donose uspomene koje se pamte za ceo život, a moguć je i nastavak veze nakon odmora.

Škorpija leti najbolje osvaja

Gitara i lopta su rekviziti kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su letnjih avantura i retko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare i da se bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

Strelac voli neobične scenarijePlaža je idealno mesto gde se oni opuštaju, a tamo samouvereno privlače poglede svojim ekstravertnim ponašanjem. Osvojiti ih možete pozivom na paraglajding ili bandži-džamping. Njihovi poljupci će biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali se to pre može pripisati letu nego iskrenim osećanjima.

Jarac sam sebe ne prepoznajeHladnokrvni i promišljeni jarčevi leti se ponašaju mnogo slobodnije i ne brinu preterano o posledicama svojih dela. Sami nikad neće prići simpatiji, već će kao primadone čekati da ona priđe njima, kako bi držali konce u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju na moru ih čine izuzetno poželjnim.

Vodoliju će privući originalna ličnostFilozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija zavodi. Njih neće privući neko ko samo dobro izgleda, već im je bitnije da druga strana zrači harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije ikad više javiti.

Ribe ne štede osećanjaLjubavnici su kakve samo možete poželeti. S njima možete ići na ronjenje ili se držati za ruke dok posmatrate nebo, a osećaj ljubavi koji će vam pružiti je zagarantovan. Na rastanku će za vama pustiti suzu, pa se druga strana nikako ne može osetiti iskorišćeno čak i ako su jedno drugom bili samo avanturica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs