Modne zapovesti

Frizure koje će dominirati: Neuredni paž i lokne su pravi jesenji hit (FOTO)

Spremite se da odsečete svoje duge uvojke, jer tokom jeseni 2015. neće vam biti potrebni
Nega
09:34h Autor:
Frizure koje će dominirati: Neuredni paž i lokne su pravi jesenji hit (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako smo ušli u prve dane septembra polako se spremamo pakujemo letnje stvari, obuću, lakove za nokte, a mi predlažemo i da razmislite o promeni frizure.

S obzirom na to da nam uz opuštanje na plaži najbolje pristaju duge, nemirne lokne, tokom jeseni svetski frizer predlažu da ih što više skratite. Lokne ostaju, ali kraće i stilizovanije!

Da, dobro ste čule! Kosa do ramena će biti potpuni hit, a pridružuju se bob (paž), dečačka frizura "piksi" i razne varijante loba.

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)

Neuredni paž sa stepenovima u stilu pop dive Dženifer Lopez nikako ne može da bude loš izbor!

Asimetrični bob kakav nosi Šarliz Teron dominiraće tokom jesenje sezone, a kako biste dodatno osvežili izgled, napravite nekoliko opuštenih talasa.

Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za lob frizuru, poput Džesike Albe. Osim što ćete ispratiti trend, ova frizutra će vam se dopasti i zato što spada u jedne od najlakših za održavanje.

Dečačke frizure koje Majli Sajrus obožava godinama unazad, ponovo su se vratile u modu. Malo je stilizujte i spremne ste za lud provod!

Ne brinite, frizeri imaju rešenje i za dame koje ne žele da se odreknu svoje duge kose, zato slobodno ostavite malo dužine, ali se pobrinite da uvek održavate prefinjene talase, jer će i oni biti hit sezone!

Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs