Samo za hrabre

Da li ste spremne: Ovo je hit boja kose za 2015! (FOTO)

Neverovatnoj popularnosti sede kose doprinela je i Sara Haris, jedna od modnih urednica britanskog Vog izdanja koja je možda i prva dama iz sveta mode koja već duže vreme šeta dugu, platinastosedu kosu
Nega
22:42h Autor:
Da li ste spremne: Ovo je hit boja kose za 2015! (FOTO)
Foto: Instagram / Jennica Gomez

Da li ste spremni da ofarbate svoju kosu u platinastosedu boju? Izazivamo vas! Jer, ovo je hit boja za 2015!

Neverovatnoj popularnosti sede kose doprinela je i Sara Haris, jedna od modnih urednica britanskog Vog izdanja koja je možda i prva dama iz sveta mode koja već duže vreme šeta dugu, platinastosedu kosu, prenosi Elle.rs.

Stručnjaci došli do odgovora: Evo koliko često treba da perete kosu!

Foto: Profimedia / Sara Haris
Foto: Profimedia / Sara Haris

Njenim stopama krenuo je veliki broj poznatih među kojima smo videli Keli Ozborn, Nikol Riči, Lejdi Gagu i Rijanu, koje su u jednom trenutku eksperimentisale s pomenutom bojom.

Iako verujemo da će samo hrabri i oni koji vole da eksperimentišu se odlučiti na ovaj korak, ne možemo a da ne primetimo kako se seda kosa super slika i kako uz pravu šminku i odeću donosi vam neku autentičnost i atrakttivnost koja je i više nego zavodljiva i efektna!

Najgore greške prilikom šminkanja: I lepu ženu čine ružnom! (VIDEO)

Svesni toga, ekipa iza sajta Bored Panda je objavila konkurs u kom je od čitalaca zatražila da postuju fotke svoje sede kose. Odziv je bio sjajan, stranica je tog dana imala preko 500 000 pregleda!

A koji su saveti stručnjaka?

"Ukoliko želite da postignete taj izgled bele kose sa sedekastim prelivom najbolje je da postepeno prestanete sa farbanjem, odnosno količinom farbe kojom bojite kosu ne bi li dozvolili sedoj da se pojavi (ukoliko želite da imate sedu, prirodnu kosu).

A photo posted by ANGELA (@angexla) on Mar 25, 2015 at 6:21pm PDT

Druga opcija je naravno da je farbate u željenu boju, ali tad dolazite u situaciju da ćete morati i te kako da se pozabavite negom i čestim farbanjem. Takođe je poželjno da u ovom slučaju koristite šampon koji je za sedu kosu i koja otklanja žute izrastke i mrtve ćelije".

Spas za jako oštećenu kosu: Bakin recept od samo dva sastojka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs