Potrebno je malo truda

Tajne savršene kose Kejt Midlton: 3 trika za kovrdže kao iz frizerskog salona!

Zgodna vojvotkinja prirodno ima gustu i zdravu kosu, ali uz pomoć mnogih preparata i trikova svakog dana postiže svoju prepoznatljivu, glamuroznu frizuru
Nega
23:36h Autor:
Tajne savršene kose Kejt Midlton: 3 trika za kovrdže kao iz frizerskog salona!
Foto: Reuters

Kejt Midlton je Veliku Britaniju i čitav svet osvojila svojom elegancijom i simpatičnim pristupom, a žene su odmah "pale" na njen modni stil i kosu koja izgleda kao s pista Viktorijinih Anđela. Zgodna vojvotkinja prirodno ima gustu i zdravu kosu, ali uz pomoć mnogih preparata i trikova svakog dana postiže svoju prepoznatljivu, glamuroznu frizuru.

1. Feniranje 3 puta nedeljno

Kejt kosu ne suši sama pre odlaska u park s malim Džordžom. Za pranje i feniranje brinu se stručnjaci koji 3 puta nedeljno velikim četkama feniraju kosu lepe Kejt kako bi dobila savršen volumen.

Kad je kosa isfenirana, uvek izgleda urednije i lepše, ima bolji volumen i jače sjaji, a frizura traje nekoliko dana.

Mali savet: Na svakom ćošku postoje mali saloni koji jeftino nude feniranje, ali ako ne želiš da trošiš novac na to, nabavi fen sa četkom za feniranje i posao obavi sama.

Sve što ženu čini damom poput Kejt Midlton: Ne treba vam brdo novca, plava krv, a ni princ Vilijam!

2. Zdravi vrhovi

Čini ti se da je dužina kose simpatične vojvotkinje uvek ista? U pravu si! Kejt svakih 6 nedelja krati vrhove na istu dužinu da bi kosa izgledala super zdravo!

Mali savet: Skraćivanje vrhova je vrlo važno. Ako imaš gustu kosu koju želiš da pustiš da raste, slobodno je šišaj svakih 9 nedelja, ali ako imaš tanku kosu, zapamti - što je kosa duža, to izgleda slabije.

I to se desilo: Modni promašaj Kejt Midlton! (FOTO)

3.Tretman za opuštanje kovrdža

Da li si znala da je kosa zgodne Kejt prirodno kovrdžava? Da bi dobila frizuru s blagim talasima i opustila kovrdže, Kejt koristi proizvode za kosu koji uklanjaju elektricitet i redovno odlazi na tretmane keratinom. Brazilski tretman keratinom kosu drži 14 dana "pod kontrolom".

Mali savet: Ako te muči elektricitet ili luda kovrdžava kosa, proizvode s keratinom možeš da nabaviš u brojnim prodavnicama.

Negujte se kao Džesika Alba: Glumica otkrila recepte za sjajnu kosu i blistavo lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs