Oni su prošli pakao

Holivudske zvezde otkrile prljave tajne sa audicija za filmske uloge: Slava nije nimalo laka!

Morali su da se izbore sa napastvovanjima, degradiranjem a sasvim je normalno na audicajama da redatelj predloži seks
Šuška se
13:30h Autor:
Holivudske zvezde otkrile prljave tajne sa audicija za filmske uloge: Slava nije nimalo laka!
Foto: Beta

Šarliz Teron

"Imala sam 19 godina i tek sam počinjala u svetu šoubiznisa kad me jedan redatelj pozvao na audiciju. Čudno je bilo to što je audicija bila u subotu uveče kod njegove kuće. Čim sam došla do kuće shvatila sam o čemu je reč i rekla mu da se namerio na pogrešnu devojku," kaže Šarliz.

Tandi Njuton

"Dok sam bila na audiciji za jednu ulogu, redatelj mi je rekao da sednem na stolicu i raširim noge. Kameru je postavio tako da mi snima direktno međunožje. Zatim mi je rekao da se diram kao da masturbiram. Učinila sam to jer sam mislila da to radim za ulogu. Snimak na kojoj diram međunožje kasnije je puštana na raznim holivudskim zabavama gde su se meni totalni stranci izrugivali i zbijali šale na moj račun," kaže glumica.

Helen Miren

"Majkel Viner 1964. mi je rekao da prošetam i okrenem se pred njim da me bolje pogleda, kao da sam manekenka na pisti. Bila sam užasnuta i besna kao ris," kaže Helen Miren. Redatelj je njenu priču porekao i dodao da je njen veliki obožavaoc i divi joj se, ali ipak je nije terao da paradira pred njim.

Gvinet Platrou

"Jedna od mojih prvih audicija završila je krajnje neugodno. Bili smo gotovi i redatelj me pozvao da 'audiciju' nastavimo u njegovoj spavaćoj sobi. Zgrozila sam se i otišla, ali shvatam kako devojke koje nemaju veze u svetu filma kao što ja imam mogu pomisliti da se moraju seksati sa nekim ljigavcem ili inače neće uspeti," kaže Gvinet.

Suzan Sarandon

"Umesto da proceni moje glumačke veštine, jedan me redatelj gurnuo u svoju radnu sobu, zatvorio vrata i bacio me na radni stol. Počeo je sliniti po meni i hteo je seks. To je bilo zaista gnusno i nije završilo zadovoljavajuće ni za mene, a ni za njega," kaže Suzan.

Merlin Monro

Da je Merlin Monro spavala sa kim god je trebalo kako bi uspela u šoubiznisu, najpoznatiji je holivudski trač. Čak je i sama Merlin pričala da je Holivud zapravo jedan veliki bordel. Poznata je priča u kojoj je platinastu divu redatelj Huard Havks odbio dok je tražila seks sa njim rekavši joj da mu nije ništa posebno lepa.

Lisa Rina

Nema tu velike mudrosti - skini gaćice, sagni se i dobićeš ulogu bez problema, rekao je jedan redatelj zvezdi "Melrose Placea", Lisi Rini. Nije ga poslušala i nije dobila ulogu. Nakon nekoliko godina redatelja napasnika srela je na crvenom tepihu i rekla da će svima otkriti što radi devojkama ako mu ikad više padne na pamet da to učini još nekom.

Megan Fox

"Neprijatne susrete sa vodećim ljudima Holivuda imala sam kad sam se već proslavila. Situacija u kojoj upoznajete nekog starijeg, uspešnog muškarca, zvezdu i radujete se susretu, a na kraju se sve svede na to da vas on maltretira i tretira kao komad mesa jer misli da to može i shvatite koliko je jadan," kaže Megan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs