Seksepil je uvek u modi

7 seksi frizura za dame sa stilom: Ukrotite vašu kosu na jednostavne načine! (FOTO)

Kada je kosa u pitanju, gomila ideja vam je na raspolaganju. Od ravne kose, preko talasaste, sa šiškama ili bez, do klasične niske punđe ili visokog konjskog repa.
Nega
14:34h Autor:
7 seksi frizura za dame sa stilom: Ukrotite vašu kosu na jednostavne načine! (FOTO)
Foto: AP

Zdrava i negovana kosa je prioritet svake dame koja vodi računa o svom izgledu. To je ono što primeti svako i na šta muškarci, kako su brojna istraživanja pokazala, skoro uvek obrate pažnju.

Samopouzdanje je seksi na svakoj ženi, a ono što mnoge dame čini da se osećaju lepo i samouvereno jeste dobra frizura, zavodljiva mirisna nota omiljenog parfema i besprekoran ten.

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)

Kada je kosa u pitanju, gomile ideja su vam na raspolaganju. Od ravne kose, preko talasaste, sa šiškama ili bez, do klasične niske punđe ili visokog konjskog repa. U nastavku pogledajte neke od najinteresantnijih frizura, te odaberite onu pravu za sebe.

1. Krupne lokne - na listi najseksi frizura broj jedan svakako su krupne lokne. Možete i same da ih napravite figarom ili još jednostavnije - polusuvu kosu jednostvno uvijajte pramen po pramen i vezujte gumicama u male punđe. Držite tako na glavi nekih sat vremena i povremeno sušite fenom. Kada skinete gumice, stavite malo pene za kosu kako bi vam uvojci duže trajali.

Frizura je podmladila bar 20 godina: Drastična razlika za samo jedno popodne! (VIDEO)

2. Ravna svilenkasta kosa - kako mnogi muškarci smatraju, nema ništa seksepilnije na devojci od ravno isfenirane kose. Kako bi vam koja bila sjajnija, na šake utrljajte malo silikonskih kapi i nanesite na krajeve.

3. Opušten rep nisko ili visoko podignut - jednostavan rep za razdeljkom na stranu i na sredini, uvek je dobar izbor. Začinite ga nekom lepom gumicom sa efektnim detaljem, u skladu sa odevnom kombinacijom.

Ne želim više da izgledam umorno: Transformacija žene koja će vas oduševiti! (VIDEO)

4. Nizak ravan rep - slično frizuri koju nosi Dženifer Aniston, odlična je i varijanta za dame striktno ravne kose. Nizak rep poput ovog koji na sebi ima Alesandra Ambrozio, može biti i te kako seksi.

Soda bikarbona u službi lepote: Dobra je za negu od glave do pete!

5. Blagi talasi - idealni su za dame čija je kosa prirodno pomalo talasasta. Uz malo pene, dobićete seksi frizuru za vrlo malo truda i vremena. Savršen je izbor bilo za noćni, bilo za dnevni izlazak.

6. Punđa - klasična punđa visoko podignuta ili, pak, spuštena nisko, odlična je za elegantnije prilike ili poslovne susrete. Bilo da je kosa u potpunosti zategnuta ili sa ponekim pramenom pupštenim da pada sa strane do lica.

Frizura koja laska svakoj dami: Podmlađuje i do 10 godina! (FOTO)

7. Afro friz - sitne lokne i razbarušena kosa su pravi hit! Kako biste napravili sitne lokne, mogu vam pomoći slamčice. Pramen po pramen polumokre kose umotavajte oko slamke, pa je savijte i pričvrstite za teme glave. Kada se kosa osuši, pustite je i dodajte penu za kosu ili lak.

Najgore greške prilikom šminkanja: I lepu ženu čine ružnom! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs