Isprobajte i vi

Šminka Odri Hepbern u Doručku kod Tifanija: Budite i vi holivudska diva! (VIDEO)

Zahvaljujući malim mejk ap trikovima, Odrina lepota dodatno je naglašena u čuvenom filmu Doručak kod Tifanija
Nega
08:34h Autor:
Šminka Odri Hepbern u Doručku kod Tifanija: Budite i vi holivudska diva! (VIDEO)

Odri Hepbern jedna je od najlepših žena svih vremena, kojoj nije trebala "tona šminke". Međutim, zahvaljujući malim mejk ap trikovima, njena lepota dodatno je naglašena u čuvenom filmu "Doručak kod Tifanija". Sada i vi možete da se našminkate kao čuvena holivudska diva pomoću ovog tutorijala.

http://www.youtube.com/watch?v=KZ6gDpOx9fY
Na podlogu nanesite roze rumenilo kružnim pokretima širokom četkicom. Ništa napadno, tako da odgovara svim uzrastima. Zatim nanesite kremastu senku svetlosive boje na spoljne krajeve oka. Uz ivicu donjeg kapka nanesite svetlu senku, pogotovo u središnjem delu, čime ćete vizuelno da uvećate oko.

Nakon toga nanesite zaštitni znak Odri Hepbern - crni ajlajner. Ne treba da težite "mačkastom" izgledu, i da izvlačite predugu liniju, jer ćete svejedno da postignete efekat izraženijeg oka. Veštačke trepavice nisu obavezne, ali možete da ih koristite, a ukoliko ne želite nanesite maskaru u nekoliko slojeva.

Našminkajte se kao profesionalac: Vodič za 28 načina nanošenja ajlajnera (VIDEO)

Još jedan koristan trik za vizuelno povećavanje očiju: na unutrašnju stranu kapka nanesite svetliji ajlajner, bilo u beloj ili u boji kože. Usne oivičite olovkom u boji kože i nakon toga nanesite svetloroze sjaj.

Za detaljnije uputstvo pogledajte snimak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs