Ogromna razlika

Kako nam se menjao stil u poslednjih 100 godina: Od ženstvenosti do pućenja za selfi! (VIDEO)

Kada odgledate snimak koji nas vodi kroz sve decenije proteklog veka (kada je doterivanje dama u pitanju), vratite se za trenutak na početak i uporedite koliko se drastično menjao i stav devojaka
Hair & Makeup 02.12.2014. - 21:05h Autor: Stil
Foto: Printscreen / Youtube

Svaka decenija u proteklih sto godina imala je svoje trendove, a razlika je očigledna ne samo u šminci i frizuri, već i u ponašanju.

 

http://www.youtube.com/watch?v=LOyVvpXRX6w
ženstvene frizure mejkap
potpuna promena

 

Žene se napadno i šminkaju i ponašaju, što potvrđuju i pomamom za selfijem koja je postala neizostavan deo života, čak i opsesija mnogih mladih devojaka.

 

Mislile ste da ste seksi - OVDE pogledajte muškarce koji su pokazali devojkama kako izgledaju dok poziraju.

 

Da ne bude zabune, bilo je tokom 40-ih i 50-ih dosta koketa, koje su ajlajnerom i jarkocrvenim ružem izgrađivale svoj pin - ap stil, ali složićete se da je ipak postojala granica pristojnosti.

 

A tu su i neizostavne hipi 70-e i preterivanje sa lakom za kosu kako bi natapirani pramenovi što duže ostali takvi tokom 80-ih, koje naspram svih današnjih preterivanja među devojkama deluju gotovo naivno.

 

Kada odgledate snimak koji nas vodi kroz sve decenije proteklog veka (kada je doterivanje dama u pitanju), vratite se za trenutak na početak i uporedite koliko se drastično menjao i stav devojaka.

 

Neizdepiliran pazuh, pa još i ofarban - OVDE pogledajte najnoviji trend kojeg su žene pokrenule.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...