Izbegnite greške

Najgori puderi za vašu kožu

Idealan tečni puder nije lako odabrati, ali s obzirom na činjenicu da predstavlja bitan deo vašeg izgleda, važno je izdvojiti malo vremena i pronaći onaj koji će na licu izgledati potpuno neprimetno i naglasiti vašu prirodnu lepotu. Ukazujemo na najčešće greške prilikom odabira ovog neizbežnog kozmetičkog preparata.
Nega
11:52h
Najgori puderi za vašu kožu

Kozmetičko tržište nudi zaista veliki broj pudera za lice, ali bez obzira na to, mnoge žene još uvek nose pogrešan!

Pretamni puder Devojke često biraju pudere koji su i do tri nijanse tamniji od njihovog tena. To je velika greška, jer zbog toga lice izgleda neuredno. Izaberite puder u nijansi svog tena, a licu dodajte boje uz pomoć bronzera.

Jeftini puder Ne kažemo da morate da potrošite bogatstvo na tečni puder, ali oni koji su jako jeftini često imaju i lošu teksturu što se i vidi. Bolje uštedite na lakovima za nokte, senkama i rumenilima.

Puder za drugačiji tip kožeImate mešovitu kožu, a nosite puder sa svetlucavim česticama? Ili imate suvu kožu, a nosite puder za matiranje? Nošenjem pogrešnog pudera izmučićete kožu i izgledati neuredno pa, ako ne znate sami koji je vaš tip kože, pitajte prodavačicu u parfimeriji za savet.

Pregusti puderJako gusti puder loše izgleda na mladom licu. Dopustite koži da diše i odaberite laganiju varijantu pudera.SAVET: Izbegavajte pudere koje su vam preporučile prijateljice i koristite isključivo one koji odgovaraju vašem licu

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs