Jednostavno i korisno

5 fantastičnih trikova za nokte i manikir

Većina žena voli lijepe, sređene, ukrašene nokte, ali manikir sa sobom nosi i određene probleme. Saznajte kako da ih rešite uz par zanimljivih trikova
Nega
20:04h Autor:
5 fantastičnih trikova za nokte i manikir

Da lak za nokte duže traje

Da bi vam lak duže ostao na noktima poslužite se običnim sirćetom. Samo premažite nokte kuglicom vate umočenom u sirće. Na taj način ćete očistiti nokte, lak ćete lakše nanositi, pa tako i produžiti manikir.

Za svijetlije nijanse i mat izgled

Nanesite sloj belog laka pre nanošenja osnovnog da biste dobili svetlije i punije nijanse.

Uklonite šljokice sa nokta sa aluminijumskom folijom

Da biste uklonili lak sa šljokicama sa noktiju natopite komadiće vate u aceton ili odstranjivač laka, umotajte svaki nokat posebno, pa ih prekrijte aluminijumskom foljom. Nakon 5 do 7 minuta samo sa blagim pritiskom uklonite foliju i vatu, a sa njima i lak sa noktiju.

Trik za jednostavno uklanjanje mrlja od laka sa noktiju

Kada koristite crveni ili crni lak za nokte, vrlo je teško ukloniti tu boju sa noktiju. Probajte sa limunom, samo umočite nokte u limunov sok na neko vreme ili upotrebite pastu za izbeljivanje zuba i sa njom i sa starom četkicom nežno četkajte nokte.

Nokti koji svetle u mraku

Da biste dobili nokte koji svetle u mraku razbijte svetleći štapić i tečnost prespite u prozirni lak za nokte. Sa tom smesom nalakirajte nokte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs