Korisni saveti

Kasnite, a morate da se doterate: Spremite kozmetičku torbicu, naučite brze frizure

Ako imate problema sa organizacijom, složite kreme, šminku i proizvode za stilizovanje kose logičnim redosledom i potrudite se da vam sve bude nadohvat ruke
Nega
11:06h Autor:
Kasnite, a morate da se doterate: Spremite kozmetičku torbicu, naučite brze frizure
Foto: Thinkstock

Ukoliko si u društvu poznata kao "ona koja uvek kasni", to ne znači da ne možeš uvek da budeš i doterana. Samo moraš bjuti rutinu da prilagodiš svom karakteru i navikama.

1. Prihvati činjenicu da uvek kasnišNemoj još više da kasniš na dogovore zbog beskrajnih spremanja u kupatilu. Ako imaš problem sa organizacijom, složi kreme, šminku i proizvode za stilizovanje kose logičnim redosledom i potrudi se da ti sve bude nadohvat ruke.

2. Uvek spremna torbicaKozmetičku torbicu napuni osnovama (krema za lice, ogledalce, puder, tuš, olovka, rumenilo, balzam za usne, krema za ruke i češalj) i uvek nosi sa sobom kako bi mogla da se spremiš u kratkom roku, ili u najgorem slučaju, kad već stigneš na odredište.

Kako do neodoljivog pogleda uz pomoć samo četiri poteza saznajte OVDE.

3. Prilagodi mejk ap svom karakteru

Ako uvek kasniš, odustani od smokey eyes-a i senčanja lica - super ćeš da izgledaš i sa malo pudera, korektorom na kapcima i podočnjacima, linijom tuša, maskarom i malo rumenila.

4. Nauči 3 brze frizureNeke frizure mogu da se naprave za samo nekoliko minuta. Nauči barem 3 brze frizure koje ti super stoje i napravi neku od njih kad si u žurbi.

OVDE pogledajte kako da, kada ste u žurbi, napravite 3 frizure koje su gotove za minut.

5. Ne preskači osnoveNemoj da budeš lenja i da preskačeš osnove nege koje će za nekoliko godina da ti naprave probleme na licu. Hidratacija i dobro čišćenje su apsolutni "must-do", čak i za devojke koje su uvek u gužvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs