Tajne šminkanja

Pogled koji osvaja: 4 jednostavna trika za savršene trepavice!

Kako bi trepavice učinile da vaš pogled obara s nogu, potrebno je da pratite nekoliko jednostavnih trikova koji će ih učiniti savršenim
Nega
07:48h Autor:
Pogled koji osvaja: 4 jednostavna trika za savršene trepavice!
Foto: Shutterstock

Ne postoji žena koja ne želi da uz pomoć maskare postigne savršen izgled uvijenih, dugačkih, gustih trepavica. Pogled koji kroz njih prolazi neodoljiv je, naročito jačem polu, ali, da biste to postigli, nije vam dovoljna samo skupa maskara.

Sve tajne savršene šminke pročitajte OVDE.

Postoji nekoliko trikova koje treba da obavite pre nanošenja maskare, a slojevito mazanje je takođe jedan od preduslova za neodoljive trepavice.

Pratite ova četiri jednostavna koraka i primetićete da da vaš pogled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Uvijanje

Pre nanošenja maskare, uvijte trepavice pomoću uvijača. Da biste izvukli najbolji efekat, uvijte trepavice prvo od korena, zatim na sredini i na kraju uvijte vrhove trepavica. Na svakom delu trepavica držite uvijač pritisnut osam sekundi.

OVDE saznajte koja je šminka najbolja za leto i preplanuli ten.

Odabir maskare

Pronađite maskaru koja uvija trepavice - onu sa velikom, gustom četkicom, kako biste postigli maksimalni volumen. Nanesite jedan ili dva sloja maskare od korena prema vrhovima.

Bejbi puder

Sipajte malo bejbi pudera na dlan i utapkajte ga u štapić za uvo. Pomoću štapića nanesite obilan sloj bejbi pudera na gornje i donje trepavice, tako da izgledaju kao da su posute pepelom.

A urnebesne reakcije muškaraca koje prvi put šminkaju, pogledajte OVDE.

Završni sloj

Na samom kraju, ponovo nanesite maskaru od korena do vrhova, u malo debljem sloju. Ne zaboravite da namažete i donje trepavice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs