Iskrena

Ispovest žene sa kožnim oboljenjem: Šminka mi je pomogla da pokažem ko sam u stvari! (VIDEO)

Čeri Lindzi je ženski trener odbojke sa oboljenjem kože, takozvanim vitiligom, a šminka joj je pomogla ne da sakrije svoje nesavršenosti, već da se prikaže u pravom svetlu
Nega
11:40h
Ispovest žene sa kožnim oboljenjem: Šminka mi je pomogla da pokažem ko sam u stvari! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Da šminka može da bude i izuzetno korisna, osim što služi za ulepšavanje, pokazuje ispovest žene koja ima problema sa kožom.

U narednom videu pogledajte kako je šminka pomogla Čeri Lindzi da se u javnosti predstavi onako kako se zaista oseća.

Čeri je ženski trener odbojke sa kožnim oboljenjem kože, takozvanim vitiligom - javlja se u vidu glatkih, belih mrlja na različitim delovima tela.

http://www.youtube.com/watch?v=W5YIrf84C24
mrlje po licu i dekolteu

"Bilo mi je rečeno da će se mrlje brže širiti izlaganjem na suncu. Bila sam šokirana na početku. Postavljala sam sebi brojna pitanja poput onih hoće li boleti, da li je zarazno i da li mogu i pored vitiliga da budem uspešna", rekla je Čeri.

Nakon toga, skidajući peškirom šminku sa lica i otkrivajući svetle mrlje, objasnila je da joj šminka ne služi za prikrivanje nesavršenosti, već joj pomaže da je ljudi dožive onakvu kakva ona zaista jeste, a ne da stvaraju predrasude o njoj na osnovu njenog izgleda.

http://www.youtube.com/watch?v=mui0yXQ0qrk
Niko nije savršen

Međutim, šminka joj je pomogla da bude srećnija i zadovoljnija sobom.

Pogledajte kako je šminka pomogla devojci koja se bavi modelingom, a ima problema sa aknama. Kako i sama objašnjava u videu, bilo joj je teško da gleda sebe u ogledalu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs