transformacija

UMORILA SE OD DUGE SEDE KOSE PA NAPRAVILA RADIKALAN POTEZ: Frizer u trenu učinio da izgleda mlađe a muž ostao bez teksta

Keri je imala dugu, sedu kosu sa kojom se dugo mučila, a onda joj je frizer napravio radikalnu transformaciju i učinio da igleda mlađe.

Nega
Autor:
UMORILA SE OD DUGE SEDE KOSE PA NAPRAVILA RADIKALAN POTEZ: Frizer u trenu učinio da izgleda mlađe a muž ostao bez teksta
Frizer ženi napravio radikalnu transformaciju, Foto: Printscreen Rumble/TheMakeoverGuy

S godinama, kvalitet kose znatno se menja, dok frizura i boja imaju ključnu ulogu u vizuelnom skidanju godina s lica. Britanska frizerka otkrila je dve cake koje čine da igledamo mlađe, a mi vam donosimo transformaciju žene kojom je oduševila muža.

Poznati frizer Kristofer Hopkins napravio je veliku promenu na glavi Keri i učino da izgleda mlađe i svežije. Keri je godinama pokušava sakriti svoju sedu kosu, koristeći razne proizvode na koje je vremenom postala osetljiva.

Naime, frizer joj je skroz skratio kosu i stilizovao je u "mušku frizuru", nakon čega je njeno lice došlo do izražaja. Izgledala je mlađe, svežije i zadovoljnije. Kada ju je ugledaju, suptrug je bio vidno oduševljen, te joj je uputio snažan zagrljaj. Takođe, ovaj primer je pokazatelj koliko nas mala promena može učiniti srećnijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs