Za savršen ten

BB, CC, DD i EE: Šta znače oznake na kremama za lice

Ponuda krema nikada nije bila raznovrsnija, pa nije lako izabrati pravi preparat za pokrivanje nepravilnosti na vašem licu i zato otkrivamo koja krema je idealna za šta
Nega
12:28h Autor:
BB, CC, DD i EE: Šta znače oznake na kremama za lice
Foto: Thinkstock

Tečni puder nekad je bio osnova svega, a danas možete da birate između različitih krema zahvaljujući kojima ćete imati savršen ten. Budući da je ponuda raznovrsna, nije lako doneti odluku. Ako se pitate koju kremu izabrati, evo nekoliko smernica.

Tonirane kreme

Tonirana krema uravnotežuje boju lica i ima dejstvo kao hidratantna. Dobar je izbor za negu kože, ali prekriva samo najsitnije nesavršenosti.

BB kreme

Beauty Balms kreme su lakše od klasičnih pudera, ali snažnije od toniranih krema. Obezbediće vam negu i prekriti nesavršenosti, ali pri kupovini posebnu pažnju obratite na izbor nijanse - birajte onu koja je samo malo svetlija od vašeg prirodnog tena!

CC kreme

Color Correcting kreme namenjene su ujednačavanju tena i kamufliranju promena na koži, poput crvenila, sivila ili podočnjaka, zahvaljujući blago sedefastim česticama. Mnogi tvrde kako razlike između BB i CC krema zapravo nema, ali najbolje je da o tome sami donesete sud. Isprobajte oba proizvoda kako biste izabrali najbolji za sebe.

DD kreme

Dynamic do all kreme prvobitno su bile namenjene nezi celog tela, a ne boje odeću. Dakle, DD krema je zapravo čarobna formula koja bi trebalo da reši sve vaše probleme s kožom.

EE kreme

Extra Exfoliating kreme poslednji su izum u nizu „abecednih“ krema. Njen učinak poredi se sa učinkom skupih elektronskih četki za kožu. Dakle, EE kreme obezbeđuju savršen piling - uklanjaju mrtve ćelije kože i čine je mekanom i nežnom. Na tržištu bi EE krema trebalo da se pojavi početkom maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs