Fotošop eksperiment

Učinite me lepom: Žena poslala svoju sliku u 40 zemalja, i evo šta je otkrila! (VIDEO)

Američka novinarka poslala je svoju fotografiju u četrdeset zemalja, fotošop ekspertima, s molbom da je ulepšaju prema svojim standardima lepote
Nega
22:42h Autor:
Učinite me lepom: Žena poslala svoju sliku u 40 zemalja, i evo šta je otkrila! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Američka novinarka Ester Honing došla je na jednu vrlo neobičnu ideju. Naime, poslala je svoju fotografiju u četrdeset zemalja, fotošop ekspertima, s molbom da je ulepšaju prema svojim standardima lepote.

Uz jednostavnu poruku: "Učinite me lepom". Rezultati su i više nego zanimljivi, a kompilaciju fotografija pogledajte u videu.

Način šminkanja otkriva vaš karakter, više o tome pročitajte OVDE.

Eksperiment je pokazao da se standardi lepote širom sveta i te kako razlikuju, te da se ono što se smatra lepim u jednoj zemlji, i te kako razlikuje od onoga što druga zemlja smatra privlačnim.

http://www.youtube.com/watch?v=RT9FmDBrewA
akcenat na mejkap
91 odsto

Frizura koja laska svakoj dami: Podmlađuje i do 10 godina! (FOTO)

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji došlo je do podatka da Britanke provedu 474 dana svog života šminkajući se. Takođe, prosečna žena tokom svog života potroši 15.000 dolara na preparate za ulepšavanje.

Međutim, koliko god se žene trudile da izgledaju lepo, uzalud lepota ako ne poseduju prave moralne vrednosti. Naime, u jednom istraživanju, 60 odsto ispitanika se izjasnilo da je unutrašnja lepota ono najvažnije kod žene.

Ne želim više da izgledam umorno: Transformacija žene koja će vas oduševiti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs