Ocenite njihov izgled

Vreli letnji Instagram prizori: Slavne dame u bikiniju! (FOTO)

More, sunce, plaža i poznate dame u omiljenim kupaćim kostimima. Čiji vam se letnji stil najviše sviđa?
Star look
01:04h Autor:
Vreli letnji Instagram prizori: Slavne dame u bikiniju! (FOTO)
Foto: Instagram / Naya Rivera

Kako su topli dani krenuli, sve je više golih nogu, mini haljinica, otvorenih stomaka i neprekrivenih grudi preplavilo društvene mreže. Kako se neke od slavnih dana rashlađuju kraj mora ili bazena, pogledajte u nastavku.

Njihov stil odevanja je različit, kao i ukus za kupaće kostime. Procenite čiji vas stil najviše inspiriše. Krenimo redom:

1. Naja RiveraZvezda serije "Glee" u dvodelnom kupaćem kostimu bez bretela uživa na jedrilici na moru među stenama. Sučevi zraci i visoke temperature joj ne smetaju da pozira.

1. Hajdi Klum Majka četvoro dece u gornjem delu kupaćeg kostima narandžaste boje i pink suknji pokazala je svoj ravan stomak. Bazen i ledeni ukus sladoleda na štapić, sve su što joj je potrebno da bi se rashladila.

Instagram
Instagram

2. Ema RobertsGlumica se izležava na plaži u belo-braon dvodelnom kupaćem kostimu. Na ruci nosi jednostavnu belu narukvicu.

Instagram
Instagram

3. Bar RafeliIzraelska lepotica na svom Instagram profilu redovno kači fotografije na kojima je u kupaćem kostimu, a na njenoj liniji mnogi bi joj pozavideli. U crnom bikiniju sa rozikastim detaljima uživa u popodnevnoj dremki na plaži.

Instagram
Instagram

5. Žizel BundšenBrazilska manekenka i glumica odlučila se za najednostavniji jednobojni kupaći kostim bordo boje. Gornji deo je bez bretela, a donji se vezuje u mašnicu na kukovima.

Instagram
Instagram

6. Keti PeriPopularna pevačica Keti Peri se odlučila za neonsko žuti gornji deo kupaćeg kostima, a na sebi ima i belo narandžasti šorts. Uz neonsko narandžastu traku za kosu i naočare za sunce, Keti nasmejana pozira na betonskom zidu ispred palmi.

Instagram
Instagram

7. RijanaUvek intrigantna, pop zvezda svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U crnom dvodelnom kupaćem kostimu izgleda kao i uvek - provokativno i seksi. Šta reći.

Instagram
Instagram

8. Irina ŠajkLepa Ruskinja i devojka fudbalera Kristijana Ronalda u pomalo neobičnom društvu uživa na plaži. Nasmejana i u društvu prasića, u crnom bikiniju Irina se brčka u plićaku.

Instagram
Instagram

9. Kajli DženerĆerka Kris Džener i jedna od sestara Kardašijan pohvalila se svojom figurom pozirajući kraj bazena u neobičnom dvodelnom kupaćem kostimu - narandžastom gornjem delu i šarenim gaćicama.

Instagram
Instagram

10. Niki MinažPevačica bez plave perike i teške šminke, sa ogromnim šeširom i u tufnastom kupaćem osveženje je pronašla u slanoj morskoj vodi.

Instagram
Instagram

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs