Isprobajte ih i vi

Saveti Blejk Lajvli za negu: 3 glumičina trika za prelepu kosu

Blejk je podelila svoju tajnu kako da držite pramenove pod kontrolom, a mi smo njene savete pretvorili u vodič od tri koraka ka sjajnoj kosi
Nega
00:04h Autor:
Saveti Blejk Lajvli za negu: 3 glumičina trika za prelepu kosu
Foto: Reuters

Kada govorimo o predivnoj kosi, Blejk Lajvli je definitivno kraljica prelepih uvojaka, prenosi Cosmopolitan.rs.

Da li ste je ikada videli masne kose ili sa pramenovima koji divljaju na sve strane? Naravno da ne. Blejk je podelila svoju tajnu kako da držite te pramenove pod kontrolom, a mi smo njene savete pretvorili u vodič od tri koraka ka sjajnoj kosi.

Njena zlatno plava tajna

"Za Met Gala bal sam se ofarbala u malo jaču plavu, nakon što sam završila sa filmom u kom je bila malo tamnija, ali zaista ne volim da mi kosa bude plava do korena. Ne mislim na ombre, samo više volim kada imam prirodniju bazu, a onda plava kosa krene malo kasnije. To je dobar način da održavate svoju plavu boju i zaista će kosa izgledati prirodnije nego da imate one plave pruge skroz do korena. Samo ih spustite malo niže", savetuje glumica.

Isprobajte njenu punđu za veći volumen

"Uglavnom samo prosušim kosu, tako da ostane malo vlažna, jer je tako lakše držim pod kontrolom. Onda stavim malo pene, i podignem je u balerina punđu, kako bih dobila široke talase kad je pustim" dodaje Blejk.

Talasi bez fena i četke

"Uradila sam nešto što je verovatno glupo, ali je upalilo. Moja kosa uvek bolje izgleda u Kaliforniji nego u Njujorku, tako da sam uzela veliki krčag vode iz okeana i ponela ga sa sobom. Verovatno je loša ideja, ali zapravo stavljam tu vodu na kosu. I ima efekta! So i voda čine vašu kosu malo čvršćom i blago talasastom. Mislim, nije baš da je prskam, više je samo stavim u dlan i onda prstima prođem kroz kosu", kaže Blejk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs