Pokušajte

Našminkajte se kao Anđelina Džoli: Jednostavni koraci za savršen izgled!

Postignite izgled kakav je imala Anđelina Džoli, koristite blage, nežne tonove roze za lice, a smeđe za oči
Nega
04:00h Autor:
Našminkajte se kao Anđelina Džoli: Jednostavni koraci za savršen izgled!
Foto: AP

Posignite nežan i nezaboravan izgled kakav je imala Anđelina Džoli napromociji njenog novog filma Grdana.

Od šminke vam je potrebno:

Tečni puder, puder u prahu, rumenilo, crna ili tamno smeđa olovka za oči, maskara ili umetne trepavice, 3 nijanse smeđe sene za oči i to od svetle bež pa sve do boje lešnjaka, ruž boje mesa ili nežno, pastelno ružičaste boje.

Postupak:

1. Podloga: Ona obuhvata korektor, tečni puder i puder u prahu.

2. Oči: Najsvetliju nijansu debljom četkicom nanesite na celi kapak te na područje ispod obrve. Zatim srednje svetlu nanesite do sredine kapka počevši od kraja oka, uz trepavicea najtamniju nijansu nanesite samo na kraj oka uz samu ivicu trepavica te ga kratkim pokretima razmažite prema sredini kapka. Na kraju, olovku za oči nanesite od sredine oka prema kraju tako da linija na sredini bude vrlo tanka te se počinje širiti prema kraju.

3. Maskara: Maskara se nanosi u dva ili tri sloja, zavisi od toga za koju priliku se šminkate. Što je više slojeva to je efekt jači.

4. Rumenilo: Rumenilo se nanosi zadnje i ono je kruna kvalitetnog make up-a. Ukoliko niste sigurni koja boja rumenila najbolje pristaje vašem licu, odaberite neku od zagasito rozih nijansi jer sa njima ne možete pogrešiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs