PR tekst

DERCOS NEOGENIC: Tajna ponovnog rasta kose

Dok većina kozmetičkih proizvoda namenjenih osobama sa problemom gubitka kose može samo da uspori opadanje kose, revolucionarni Vichy proizvod Dercos Neogenic podstiče rast kose i omogućava rast čak 1700 novih vlasi kose u 3 meseca
Nega
12:00h
DERCOS NEOGENIC: Tajna ponovnog rasta kose
Foto: Promo

Gubitak kose – događa se i vama?

Opadanje kose je sastavni deo njenog životnog ciklusa. Dok se opadanje od 50 do 100 dlaka na dan smatra normalnim, u slučaju da gubite više od 100 dlaka dnevno, a sam proces traje nekoliko nedelja, svakako se radi o zabrinjavajućem problemu. Na gubitak kose deluju mnogi činioci, poput ishrane, hormona ili genetskih karakteristika, a značajnu ulogu imaju i godišnja doba. Suprotno opšte prihvaćenom mišljenju da je gubitak kose prvenstveno muški problem, ova poteškoća pogađa i žene. Kod muškaraca češće dolazi do razvoja tipične tzv. androgene alopecije (produbljivanje zalistaka te gubitak kose na centralnom delu vlasišta), najčešće u dobu od 20 do 25 godina. Kod žena češće dolazi do razvoja tzv. difuzne alopecije (proređivanje je prisutno na centralnom delu vlasišta), koja se može javiti u bilo koje doba života.

Matične ćelije – tajna obnavljanja i ponovnog rasta kose

Matične ćelije imaju jedinstvenu moć obnavljanja tokom celog života jer kroz sopstveno razmnožavanje osiguravaju obnavljanje tkiva u kojima se nalaze. Svaka podela matične ćelije omogućava nastanak nove matične ćelije, a potencijal matičnih ćelija je toliko veliki da su u stanju da same obnove ceo organ. Zbog matičnih ćelija kosa je jedini organ koji može da se ciklički obnavlja tokom celog života. Matične ćelije neposredno utiču na buđenje uspavanih folikula kako bi se stvarale nove vlasi. Laboratorije Vichy su otkrile kako da ubrzamo to »buđenje« i razvili molekulu koja može poboljšati efikasnost funkcije matičnih ćelija odgovornih za rast nove kose.

Stemoxydine – Vichy revolucionarna molekula u tretmanu Dercos Neogenic

Stemoxydine je prva molekula biomimetskog delovanja koja imitira efekte hipoksične okoline potrebne za optimalnu funkciju matičnih ćelija folikula dlake. Ova revolucionarna molekula prema rezultatima studije omogućava povećanje gustine kose što u proseku donosi 1700 novih vlasi kose u 3 meseca.

Dercos Neogenic tretman za ponovni rast kose sadrži Stemoxydine, a namenjen je muškarcima i ženama sa problemom gubitka kose. Na raspolaganju je u pakovanju od 14 i 28 ampula. Za optimalne rezultate Vichy preporučuje 3-mesečni tretman uz korišćenje Neogenic šampona za gustinu kose.

Dercos Neogenic zbog svoje hipoalergene formule bez parabena primeren je osetljivoj koži glave. Proizvod se brzo upija i ne masti kosu, a zahvaljujući ergonomskom masažnom aplikatoru podstiče mikrocirkulaciju vlasišta.

87 odsto zadovoljnih potrošača u Srbiji

U efikasnost Dercos Neogenic tretmana za ponovni rast kose uverili su se brojni potrošači širom Srbije od kojih je čak 87 odsto izrazilo zadovoljstvo proizvodom.

“Posle 30 dana primetio sam da mi kosa više ne opada, a nakon 60 dana sam primetio i da mi je kosa gušća. Puno brže i raste. Za sada sam zadovoljan, nastaviću dalje” Tomislav, 39 godina

“Nakon 15-tak dana korišćenja Vichy Dercos Neogenic osetno je smanjeno opadanje. Sada nakon skoro dva meseca opadanje kose više ne primećujem, ubrzan je rast kose.” Neven, 46 godina

“Posle korišćenja Vichy Dercos Neogenic ampula u kombinaciji sa Neogenic šamponom kosa mi više ne opada. Preporučila bih svima koji imaju problema sa opadanjem kose.” Marijana, 43 godine

Više iskustava zadovoljnih korisnika pogledajte OVDE.

Nagrade za verne potrošače

Sve korisnike Dercos Neogenic tretmana ohrabrujemo da se pridruže Neogenic programu vernosti koji pruža korisne savete i omogućava prikupljanje bodova i osvajanje vrednih nagrada. Kupovinom proizvoda i deljenjem iskustava prikupljate bodove koji vam donose besplatni paket sa 14 ampula proizvoda Dercos Neogenic i ostale Vichy nagrade. Pridružite se na linku OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs