više ne izgleda ovako

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca promenio imidž: Muža Sofije Vergare mnogi ne prepoznaju! (FOTO)

Suprug jedne od najlepših žena sveta pokazao novu frizuru

Nega
16:49h Autor:
Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca promenio imidž: Muža Sofije Vergare mnogi ne prepoznaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džo Manganijelo (43) važi za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca, a mnogi muškarci mu zavide jer je osvojio srce Sofije Vergare (48), jedne od najlepših žena na svetu.

Zvezda filma „Magični Majk“prepoznatljiv po svojoj tamnoj kosi odlučio je da promeni imidž, te se ošišao na popularnu irokezu -potpuno kratku kosu sa strane , dok je na vrhu glave duža. I to nije sve! Džo je otišao korak dalje, te se ofarbao u plavo.

Ovom velikom promenom imidža, glumac se pohvalio pratiocima na Instagramu, a mnogi ga nisu iz prve prepoznali.

Sofija Vergara zapalila Internet: Objavila dve fotografije od pre dvadeset godina! (FOTO)

Svoju novu frizuru prošetao je i na rođendanu glumca Džesija Tajlera Fergusona (44), kolege Sofije Vergare iz serije "Moderna porodica".

Na fotografiji koju je Džesli podelio, Džo je imao zaštitnu masku, te mnogi nisu ni shvatili o kome je reč, dok suprug Sofije Vergare nije i sam objavio fotografiju bez maske.

Tada se ova društvena mreža sasvim usijala od komentara.

"Plavo"? Zašto? Da li je ovo zbog filma? Znači li ova frizura ono što ja mislim da znači?" samo su neki id komentara koji se mogu naći ispod slike.

Inače, Džo i Sofija su jedan od najseksepilnijih holivudskih parova, a u braku su od 2015. godine.

Pokorila je Holivud, 3 puta se udavala, a njegovu smrt nikad nije uspela da preboli:Životna priča neverovatne Beti Vajt!

foto: Profimedia

Upoznali su se u Beloj kući, na večeri koja se tradicionalno organizuje za novinare i poznate ličnosti, jednom godišnje. Tada je Džo uhvaćen kako "merka" glumicu.

"Kada sam se videla s njim, on je bio u fazonu: 'Pa, šta da kažem, uradio sam to'", priča Sofija, objašnjavajući kako je izgledao njen prvi izlazak sa muškarcem za kojim su u tom trenutku uzdisale žene širom sveta.

Da suprug može da joj parira u lepoti priznala je i sama glumica otkrivši da nije želela da uplovi u vezu s njim jer je smatrala da je suviše lep, a mučila ju je i razlika u godinama.

Džo je otkrio da je znao da nema velike šanse kod jedne od najzgodnijih žena Holivuda.

"Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim. Znate, ja sam krupan muškarac, a volim kada žena ima obline", rekao je.

Potpuno se izobličila: 20 kg viška, neuredna kosa, svi se pitaju šta se desilo sa nekadašnjom lepoticom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs