Poput svetskih zvezda

Probajte i vi ovog proleća: Hit frizura za crnke! (FOTO)

Ako Rijana i Keti Peri daju svoj glas nekoj frizuri, onda to znači da joj je broj 1. zagarantovan... ošišajte se i vi kao Kleopatra
Nega
19:08h Autor:
Probajte i vi ovog proleća: Hit frizura za crnke! (FOTO)
Foto: Reuters

Paž frizura je hit za proleće 2014. godine - skoro da nema slavne dame koja se nije odlučila da bar na kratko ponese ovu dužinu. A, verzija paža sa šiškama, poznata kao "Kleopatra" ili "Princ Valijant" trenutno je na prvom mestu kod dve svetske zvezde: mlade lepotice sa Barbadosa Rijane i njene američke koleginice Keti Peri, piše Lisa.rs.

Rijana kao da je bila zaštitno lice Nedelje mode u Parizu. Njena "Kleopatra" je nešto duža, sa proređenim šiškama i savršeno isfenirana a sa njom je Rijana suvereno vladala revijama modnih kuća Šanel, Stela Mekartni, Živanši, Miu Miu... prvi red ili čak i na pisti kao kod Šanela.

Keti Peri ima kraću "Kleopatru", a rado je ukrasi i mašnicom kao što je to učinila na predstavljanju svetske turneje pre dva dana u Australiji (slika 4 u galeriji). Pogledajte fotografije u galeriji i odaberite i vi za sebe pravu dužinu ove frizure koja je idealna za crnke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs