VESELO

Sezona proleće/leto će biti u znaku ova 3 neobična mejkap trenda: Koji vi birate? (FOTO)

Došlo je vreme za vesele boje na licu

Nega
Sezona proleće/leto će biti u znaku ova 3 neobična mejkap trenda: Koji vi birate? (FOTO)
Foto: Shutterstock

Proleće i leto nam se bliže, a da bismo ih dočekali što spremnije, raspitali smo se koji će to trendovi kada je mejkap u pitanju biti aktuelni. Obradovala nas je vest da će biti zastupljene vesele boje i po malo otkačene tehnike šminkanja.

Prvi na listi se našao trend koji kaže da se senke nanose preko celog kapka i to slobodnom tehnikom. Ne zaheva se nikakva preciznost, dvoljno je da izaberete omiljenu boju senke i četkicom pređete preko celog kapka. Ovaj trend je, moraćete priznati, za malo smelije dame koje se ne plaše pogleda koje će sigurno privlačiti.

Proleće će biti u znaku sjajnih nijansi: Ovaj manikir trend je zaludeo ceo svet! (FOTO)

Lažne pegice na licu

Hit sa modnih pista se preselio i na ulice, pa su tako lažne pege već sad postale omiljene mnogim damama. Ukoliko spadate u grupu onih dama koje imaju pege, prava ste srećnica. Bićete apsolutno trendi bez imalo napora.

Pravi se za 2 minuta i odlično stoji svima: Ovo je trenutno najpopularnija frizura! (FOTO)

Jarki karmini i sjajevi

Akcenat ove sezone je na usnama. Crvena, pink, pa čak i neuobičajene nijanse poput plave ili zelene su dobrodošle. Bitno je da se ističu, a izbor nijanse je na vama. Minimlna količina šminke na svim ostalin delovima lica, fokus neka bude na usnama.

Skriveni pramenovi: Apsolutni prolećni hit farbanja kose za kojim su odlepile sve žene! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs