CAKE KOJE DAJU REZULTATE

Vredi ih isprobati: Zbog ovih trikova frizure holivudskih zvezda u svakom trenutku izgledaju savršeno!

Pronašli smo odgovor na pitanje, kako holivudske zvezde imaju uvek tako savršenu kosu

Nega
Autor:
Vredi ih isprobati: Zbog ovih trikova frizure holivudskih zvezda u svakom trenutku izgledaju savršeno!
Foto: Shuterstock

Iako njihova kosa izgleda kao da nema ni jedno oštećenje, to je daleko od istine. Ni holivudske zvezde se ne bude sa savršenoim frizurom, ali one imaju male cake zbog kojih kad zatreba njihova kosa i frizura izgleda fenomenalno.

Blistava i lepršava kosa nije nedostižna uz nekoliko saveta koji provereno rade. Iako imaju veliki tim frizera oko sebe, bez dobre osnove ni čuda nisu moguća. Evo kako one neguju kosu kod kuće.

Nega kovrdžave kose

Glumice sa talasastom kosom se kunu u proizvode na bazi mleka. Svi serumi ili maske za kosu koje u svom sadržaju sadrže mleko će učiniti čudo za kosu. Redovnom upotrebom one postaju svilenkastije i sjajnije, a kovrdže postojanije.

Ništa ne može da podmladi ženu kao dobro stilizovana kosa: Sa ovakvom frizurom izgledaćete deceniju mlađe!

foto: Profimedia

Nega za plavuše

Plava kosa ume da poprimi neželjene zelenkaste ili žute tonove, a holivudske zvezde to rešavaju upotrebom vitamina C. Nisu vam potrebni skupi tretmani, sve što trebate da uradite je da izdrobite nekoliko tableta vitamina C i pomešate sa vodom. Tu masku nanesite na kosu, izađite na sunce i sačekajte 15-ak minuta. Neželjeni tonovi bi trebali da nestanu.

Ako vam opada kosa, pravite jednu od ovih 7 kobnih grešaka!

foto: Profimedia

Stepenasto ošišana kosa

Ukoliko imate stepenastu frizuru, pena će biti vaš najbolji saveznik. Da biste držali pod kontrolom frizuru i svaku dlaku na svom mestu, nanesite malo pene na dlan i utrljajte u kosu. Dobićete malo razbarušenu i vrlo zavodljvu frizuru. Najbolja stvar je to što vam ovakvo stilizovanje neće oduzeti puno vremena.

Top 5 frizura koje će dominirati u 2020: Tako ženstvene! (FOTO)

foto: Profimedia

Održavanje sveže boje

Verovatno ste primetile da one kad god ih fotografišu izgledaju kao da su sveže ofarbane. Znate i same da se boja vrlo brzo ispira, a ukoliko biste tim tempom farbale kosu, ona bi se vrlo brzo oštetila. I za ovo postoji rešenje, napravite same kolor šampon.

Pomešajte manju količinu farbe, malo hidrogena od 3 posto, kašiku tople vode i malu količinu šampona. Nanesite na vlažnu kosu i ostavite da deluje oko 20 minuta. Na ovaj način dobićete osveženu boju, a kosa se ni najmanje neće oštetiti.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs