Sitnice

Male potrepštine za ljubavni sastanak koje morate poneti u torbi

Vlažne maramice, sjaj za usne, parfem, žvake i još po nešto učiniće da zadržite svežinu celo veče
Hair & Makeup 16.02.2014. - 19:40h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Spremne ste za izlazak, našminkane, namirisane, sa savršenom frizurom. Ali ne smete da zaboravite da će veče ispred vas biti dugo i da su vam neke sitnice neophodne da biste bile lepe i sveže celo veče.

 

Evo nekoliko predloga šta morate poneti u svojoj torbici:

 

1. Vlažne maramice - uvek ih je poželjno imati u torbici za slučaj da se morate obrisati, osvežiti ili kada primetite da je znojenje počelo izmicati kontroli.

 

2. Tuš i olovka za oči - kada se celu večer smejete i plešete i zabavljate, teško da ćete zadržati savršeno našminkane oči bez sitnih popravaka.

 

3. Osveživač daha ili žvake - da možete biti sigurni da će poljubac biti ukusan, bez primesa hrane koju ste upravo pojeli ili alkoholnih para.

 

4. Mali uzorak parfem - idealno je rešenje za izlaske. Bezbrižno možete osvežiti parfem kad god poželite, a osim toga, stane i u najmanju torbicu, bez straha od prolivanja.

 

5. Sjaj za usne - dok ruževi na sastancima znaju biti pomalo neprimereni (ne želite da on nakon ljubljenja izgleda kao loš klaun), sa sjajem ne možete pogrešiti. A još su i tako ukusna...

 

6. Flasteri - uvek ih je dobro imati u torbici za slučaj da vas cipele počnu žuljati.

 

7. Ukosnice - dogodi li se nešto vašoj frizuri (raspada se ili leti na sve strane), s ukosnicama nećete imati brige. Nema te frizure koju ukosnice ne mogu spasiti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...