Po neverovatnoj ceni

Novo i genijalno: Avon maskara i svi željeni efekti u jednom potezu!

Ova maskara je ujedno i vodootporna, što znači da će biti postojana tokom visokih temperatura i vlažnosti vazduha

Nega
Autor:
Novo i genijalno: Avon maskara i svi željeni efekti u jednom potezu!
Foto: Promo

Oči su univerzalan ideal lepote i zato je maskara oduvek bila nezaobilazan deo svakodnevne make-up rutine. Bilo da želite umerenu dnevnu šminku ili se spremate za večernji izlazak, ona je nezamenljiva među svim beauty proizvodima. Tokom vrelih letnjih dana, dovoljno je dobrom maskarom naglasiti trepavice da bi se postigao savršen letnji negovan izgled i zavodljiv pogled.

Znajući koliko puta ste bile u potrazi za onom idealnom izdržljivom maskarom koja može da pruži sve efekte, Avon je kreirao 5 u 1 Lash Genius maskaru koja u samo jednom potezu donosi sve što je potrebno.

Pažljivo dizajnirana na osnovu potreba ljubiteljki make-up proizvoda širom zemlje, koje baš kao i vi, ne žele kompromise već traže maksimalan efekat sa minimalno napora, ovo moćno beauty oružje pruža vam pun volumen, zanosnu dužinu, savršeno definisane razdvojene trepavice podignute tokom celog dana, uz dve postojane i raskošne nijanse – crnu i braon.

foto: Promo

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, pametno odabranim sastojcima i formuli za lako nanošenje u kombinaciji sa četkicom sa vlaknima različite dužine, ova multifunkcionalna maskara omogućava vam precizno nanošenje i daje kontrolu nad svakom trepavicom od korena do vrha. Genijalno zar ne? Ova maskara je ujedno i vodootporna, što znači da će biti postojana tokom visokih temperatura i vlažnosti vazduha, pa ćete moći da se opustite i uživate u ostatku leta jer nećete morati konstantno tragati za ogledalom i proveravati je.

Nova 5 u 1 Lash Genius maskara dostupna je po specijalnoj ceni od 599 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs