Idealna šminka za dame smeđih očiju

Braon boja nema svoj kontrast, te žene smeđih očiju mogu da nose gotovo sve boje. Ipak, u zavisnosti od nijanse smeđe, odaberite pravu šminku za vaše oči
Nega
15:58h
Idealna šminka za dame smeđih očiju

Tamno braon oči

Ukoliko imate tamnu nijansu smeđih očiju, koristite tamnije senke, poput boje šljive, tamno zelene i sive. U uglove očiju nanaesite malo svetlije tonove, a za posebne prilike na vašim kapcima fantastično će izgledati sve nijanse bronze i zlata.

Srednje braon oči

Čitava paleta zelenih i ljubičastih nijansi pogodna je za oči koje nisu previše svetlo, a ni previše tamno smeđe. Ukoliko želite da eksperimentišete, probajte da stavite neutralnu senku, a zatim je ukrasite bakarnim eye linerom.

Svetlo braon oči

Svetlo smeđe oči često imaju zelenkast odsjaj. Pokušajte da ih istaknete senkama u boji šampanjca, u kombinaciji sa llila. Bronzani ili braon eye liner će poslužiti daleko bolje nego crni. Za dnevne kombinacije, birajte neutralne boje iz braon palete. Spoljni deo kapka tamnije osenčite, pri tom možete dodati i malo zelene ili zlatne, kako biste postigli izražajniji pogled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs