Izbegnite greške

4 frizure zbog kojih ćete izgledati starije (FOTO)

Guste i ravne šiške, neukrotive kovrdže, frizura kao iz kalupa i ispeglana kosa zasigurno dodaju godine
Nega
14:36h
4 frizure zbog kojih ćete izgledati starije (FOTO)
Foto: AP

Baš kao i kod stila odevanja, tako i kod izbora frizure možete napraviti greške koje će vas umesto podmladiti, učiniti dosta starijim. Nemojte sebi bespotrebno dodavati godine, već obratite pažnju na sitnice koje mnogo znače.

Guste i ravne šiškeTeške, guste i ravno ošišane šiške, kakve ima glumica Sofija Buš (Sophia Bush), zatvaraju lice i skrivaju oči. Izaberite malo lakše, neravne šiške, koje će otvoriti lice i oči.

Neukrotive kovrdže

Sa kosom kakvu ima glumica Helena Karter (Helena Bonham Carter) možete da izgledate vrlo iscrpljeno. Ako vam je kosa prirodno kovrdžava, pobrinite se da je držite pod kontrolom i da bude zdrava.

Frizura kao iz kalupa

Ako nemate pristup Diorovoj kolekciji, kao glumica Marion Kotilard (Marion Cotillard), ni ne pokušavajte da stavljate ovakvu frizuru na sebe. Ukočenost i starinski izgled dodaće vam godine.

Ispeglana kosaS ovakvom frizurom se možete izvući samo ako imate 20 i nešto godina, poput Avril Lavinj (Avril Lavigne), ali na zrelijem licu ispeglana kosa izgledat će pregrubo. Blago valovita kosa, s druge strane, omekšaće crte lice i smanjiti godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs