Obratite pažnju

Za vruhunsku liniju, skidanje sala: Koliko je puta nedeljno potrebno trenirati?

Umesto trošenja dragocenog vremena pored televizora ili na društvenim mrežama, uradite nešto korisno za sebe
Fitnes 10.09.2016. - 16:53h Autor: mogujatosama.rs
Foto: Shutterstock

Pre svega, važno je da znate da bez korigovane ishrane nema dobre linije. Međutim, to je druga tema. Ukoliko se borite s kilogramima i ukoliko želite da smršate, sigurno vas zanima koliko puta nedeljeno bi trebalo da vežbate? Kao i koliko dugo bi trebalo da traje trening i šta je najbolje trenirati?

 

Stručnjaci su utvrdili da je najbolje vežbati ni manje ni više nego 6 dana u nedelji, naravno, ukoliko želite da izgubite kilograme. Neophodno je da svakodnevno odvojite sat vremena i vežbate. Nedeljom odmarajte. Dva dana bi to trebalo da budu intezivni treninzi, dok ostali dani mogu biti blaži. Na primer, ostali dani mogu biti ispunjeni jogom, pilatesom ili plesom. Važno je da vežbate i da vredno radite na svom cilju.

 

Da biste ga postigli važna je volja i motivacija. Sigurno na dnevnom nivou potrošite i više od sat vremena na društvene mreže ili gledanje televizije. Umesto toga, uradite nešto korisno za sebe! Posmatraje trening kao tuširanje ili pranje zuba - navika koju ne propuštate. Važno je da steknete rutinu.

 

Najlepše od svega je što je nagrada vrlo izvesna. Neće doći previše brzo, ali ćete nakon mesec dana videti prve rezultate.

 

Vodite računa o svom telu. Zaslužili ste da bude sjajno!

 

Za 27 dana imaćete guzu kao nacrtanu: Samo jedna vežba 10 minuta dnevno! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...