Probajte i vi

Za samo 3 minuta do izvajanog tela: Vežbe koje efikasno ciljaju salo! (VIDEO)

Za ovaj trening potrebno je samo 3 minuta dnevno, a garantuje razgibano telo i zategnutiju zadnjicu, kao i mišiće ruku i stomaka
Fitnes & Nutricija
14:02h Autor:
Za samo 3 minuta do izvajanog tela: Vežbe koje efikasno ciljaju salo! (VIDEO)
Foto: Instagram / Kayla_itsines

Kajla Itsines je jedna od najpopularnijih trenera na Instagramu s više od 4 miliona obožavalaca. Australijanka je osmislila režim vežbanja za koji je potrebno samo 3 minuta dnevno, a koji garantuje razgibano telo i zategnutiju zadnjicu, kao i mišiće ruku i stomaka.

10 minuta dnevno za ravan stomak i savršeni struk: Vežbe koje osvajaju svet! (VIDEO)

1. vežba - dupli čučnjevi

Stanite sa stopalima raširenim u visini ramena, sa lagano razdvojenim prstima prema "spolja". Bokove ispružite unazad i lagano savijete kolena, pa počnite da spuštate zadnjicu u smeru prema zemlji. Sada delimično ispružite noge kako bi se zadnjica podigla nekoliko centimetara prema gore. Ponovite ovaj potez 10 puta.

2. vežba - "poskočivi" sklekovi

Čučnite, položite dlanove na zemlju, a noge brzo zabacite unazad, tako da se nađete u pozi za izvođenje sklekova. Vratite se u prvobitan položaj, a potom se ispravite s ispruženim rukama iznad glave. Ponovite ovu vežbu.

15 minuta dnevno za čvrstu i podignutu guzu: Kućni trening oduševio svet! (VIDEO)

Namestite štopericu na 3 minuta, pa izvodite svaki dan ovu vežbu u trajanju od 180 sekundi. Pogledajte u videu kako ovu vežbu izvodi Kajla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs