Program osmislili stručnjaci sa Floride

Samo 7 minuta za zategnuto telo i jako srce: Vežbe koje svi mogu da urade! (VIDEO)

Sada ne možete da izbegavate vežbe pod izgovorom da nemate vremena
Fitnes 09.02.2016. - 23:01h Autor: bizlife.rs

Ekipa stručnjaka i istraživača sa Floride (Human Performance Institute Orlando) promovisala je više nego koristan i efektivan program rekreacije koji traje samo sedam minuta. Sada ne možete da izbegavate vežbe pod izgovorom da nemate vremena.

 

15 minuta dnevno za čvrstu i podignutu guzu: Kućni trening oduševio svet! (VIDEO)

 

Stručnjaci sa ovog instituta tvrde da je svakom zdravom telu potrebno 150 minuta lakših vežbi nedeljno (ili 75 minuta intenzivnijih) uz dva treninga kojima se jača muskulatura (dva puta nedeljno). Ovakav ’zdrav’ program vas čini snažnijim, ali jača srce i čini da koristite više kiseonika.

 

Ovaj sedmominutni program je za kratko vreme postao glavna tema pre svega među prezaposlenim i prezauzetim delom populacije. Hiljade su u svoj svakodnevni život uveli ovu grupu vežbi i tvrde da je najbolje i najefektnije što su do sada probali.

 

10 minuta dnevno za ravan stomak i savršeni struk: Vežbe koje osvajaju svet! (VIDEO)

 

Svaka vežba se radi po 30 sekundi. Između svake napravite pauzu od 10 sekundi. Ako želite, možete celu seriju od 12 vežbi ponoviti dva ili tri puta. Skokovi, čučnjevi, sklekovi (dozvoljeni su i "ženski sklekovi" na kolenima), "trbušnjaci" (sa glavom u neutralnom položaju), trčanje u mestu (sa visokim podizanjem kolena) ili - za one kojima trčanje ne prija - hodanje u mestu, iskorak, spuštanje na rukama i izdržaj.

 

Isklesani trbušnjaci bez vežbanja: Trend za kojim je odlepio ceo svet! (VIDEO)

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...