Kako do efikasnog treninga

Preznojiće vas do gole kože: Spartanski test otkriva najslabije tačke na telu!

Vrlo je jednostavan jer se sastoji od samo 3 vežbe
Fitnes
14:00h Autor:
Foto: Shutterstock

Predstavljamo vam još jedan odličan test koji će vrlo realno oslikati vašu spremnost ali i dati vam do znanja koji deo tela vam je najslabiji i čemu se treba najviše posvetiti. Test je jednostavan jer se sastoji od samo 3 vežbe ali ukoliko vam je cilj dobar rezultat garantujemo da ćete se premoriti i preznojiti do gole kože.

 

Zbogom masnoći: Jedna jedina vežba skida celulit!

 

Test se sastoji od 3 vežbe i 20 serija. Budući da je ovo jako iscrpljujući trening potrošićete mnogo kalorija za vrlo kratko vreme, a takođe ćete u velikoj meri napregnuti mišiće celog tela. Ako volite ovakve treninge, spartanski test se može naći na vašem planu treninga, i preporučujemo da to bude jednom nedeljno. Na taj način ćete odraditi jako dobar i naporan trening za kratko vreme, osloboditi se suvišnih masnih naslaga ali i testirati sebe i lakše pratiti svoj napredak.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ovaj trening se sastoji od 3 vežbe: trbušnjaka, sklekova i čučnjeva. Jako je bitno da svaku vežbu izvodite pravilno. Trbušnjake radite do kraja i spuštajte se skroz dole, sklekove radite do kraja ne brzajući, a ruke nemojte previše širiti, a kod čučnjeva obavezno držite pravo leđa, spuštajte se skroz do dole i ispravljajte se skroz gore.

 

Napomena: Devojke bi trebalo da rade ženske sklekove, odnosno varijaciju sklekova sa spuštenim kolenima na pod.

 

Tri vežbe, 15 minuta dnevno: Za guzu o kojoj muškarci sanjaju! (VIDEO)

 

Uradite 10 trbušnjaka, 10 sklekova i 10 čučnjeva i odmah sve ponovo. Cilj je da uradite 20 ovakvih krugova za što manje vremena.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

5. Vrhunska forma: ispod 21min. za 20 serija

 

4. Odlična forma: 21-24min.

 

3. Zadovoljavajuća forma: 24-27min.

 

2. Loša forma: 27-30min.

 

1. Početnička forma: Preko 30 minuta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...