Pogledajte kako

Brazilske vežbe za guzu: Podižu i oblikuju zadnjicu! (VIDEO)

Leandrove vežbe su jednostavne za izvođenje, a obezbeđuju odlične rezultate
Fitnes
18:04h Autor:
Foto: Profimedia

Guza uopšte ne mora biti najproblematičniji deo ženskog tela. Tako barem misli brazilski fitnes guru Leandro Karvalho koji je smislio delotvorne vežbe za podizanje zadnjice, a koje rade svi Viktorijini anđeli poput Adriane Lime i Alesandre Ambrozio.

 

“Brazilske vežbe za guzu” ime je seta vežbi za podizanje zadnjice koja deluje na tri glavna mišića ovog područja. Leandrove vežbe su jednostavne za izvođenje, a obezbeđuju odlične rezultate. Ove jednostavne vežbe koje možete odraditi u svom domu, ili čak na poslu, ako situacija dozvoljava. Pratite uputstva kako da izvedete sledeće tri vežbe:

 

Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neslućene promene! (VIDEO)

 

Vežba 1

Ispravite se, a noge razdvojite u širinu kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a kolena pod uglom od 90 stepeni. Iz polučučnja istupite levom nogom prema napred, vratite se u polučučanj, pa istupite desnom nogom. Ponovite ovu vežbu 30 puta.

 

Vežba 2
Iz polučučnja istupite levom nogom unazad, ruke izbacite prema napred. Vratite se u polučučanj, pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 naizmeničnih ponavljanja.

 

Najbrža dijeta na svetu: Traje 8 sati, skida 4 kilograma!

 

Vežba 3
Lezite na bok i podignite obe noge 5 centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite do visine ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu neprekidno držite u vazduhu – nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom. Ponovite vežbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Za maksimalne rezultate, na zglobove stavite tegove od jednog kilograma.

 

Pogledajte kako Alesandra Ambrozio izvodi vežbe i sledite njen primer.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...