Neverovatno

U 61. godini izaziva zavist mnogo mlađih žena: Lajla otkriva neverovatnu tajnu mladolikosti! (FOTO)

Ja stalno izlazim po klubovima i čujem devojke kako komentarišu moje telo, uverene da ispod odeće krijem strije i celulit. Žao mi je, moram da ih razočaram - priča ona
Lifestyle
13:52h Autor:
U 61. godini izaziva zavist mnogo mlađih žena: Lajla otkriva neverovatnu tajnu mladolikosti! (FOTO)
Foto: Facebook / Laila Gledhill

Lajla Gledil je žena na početku sedme decenije života, ali u to niko ne može da veruje kada pogleda kako izgleda. U svojoj 61. godini, Lajla izgleda bar 20 godina mlađe, njena koža je ostala mlada, bore se nigde ne vide, a na liniji bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe žene!

Kada biste je upitali u čemu je njena tajna, reći će vam da je ključ za lepotu i mladolikost zabavljanje sa 20 godina mlađim muškarcem!

"Čovek stariji od 40 ne dolazi obzir. Mlađi muškarci me čine mlađom i daju mi želju za životom", iskrena je Lajla. Ona iz iskustva kaže da mlađi muškarci starije žene tretitaju sa puno poštovanja, atraktivne su im i uživaju u njihovom društvu.

Za Lidiju Vukićević vreme kao da je stalo: Ista kao pre 20 godina! (FOTO)

Foto: Facebook / Laila Gledhill

"A i seks je mnogo bolji! Oni su zategnuti, a stariji uglavnom imaju veliki stomak. Zašto bih bila sa nekim 60-godišnjakom, kad sam poželjna i onima koji imaju 30?", pita se ona. Lejla kaže i da je više puta primetila zavist u očima mlađih žena i devojaka.

Da li verujete da ova žena ima 60 godina - Na Kristi vreme nije ostavilo traga! (FOTO)

"Ja stalno izlazim po klubovima i čujem devojke kako komentarišu moje telo, uverene da ispod odeće krijem strije i celulit. Žao mi je, moram da ih razočaram", kaže Lajla sa osmehom.

Ona je otkrila i kako uspeva da održi liniju i mladalačku kožu u njenim godinama:

Foto: Facebook / Laila Gledhill
Foto: Facebook / Laila Gledhill

"Jedem dosta piletine, limuna i voća. Takođe, svaki dan idem u duge šetnje, a kada sam kod kuće, igram trbušni ples", otkriva Lajla.

Lajla kaže da bi svakoj ženi srednjih godina preporučila zabavljanje sa mlađim muškarcem.

Ne pije lekove, ne stari, ne boluje ni od čega - Žena zmaj (72) otkrila izvor mladosti! (FOTO)

"Više nije kao što je nekada bilo, sada možemo da izaberemo muškarca sa kojim želimo da se viđamo. Na kraju, kad mogu muškarci sa mlađim ženama, možemo i mi. Uostalom, možete li da zamislite na šta bih ličila da sam sa nekim starcem?!", zaključila je Lajla.

Foto: Facebook / Laila Gledhill
Foto: Facebook / Laila Gledhill

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs