Ne zaboravite ovaj deo tela

Jedna vežba za savršeno izvajane listove: Mini trening kod kuće! (FOTO)

Svaki ili svaki drugi dan kod kuće uradite vežbu kojom ćete da oblikujete i definišete listove i gležnjeve
Fitnes 03.03.2015. - 15:58h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Butine i bokovi su obično glavne mete svakog našeg treninga, ali ne treba zaboraviti ni listove. Iako je njihov izgled uglavnom genetski predodređen, vežbama ih možemo oblikovati i učvrstiti, piše Cosmopolitan.rs.

 

Važno je, takođe, znati i da višak kilograma i nepravilna ishrana utiču i na izgled listova, iako oni nisu deo tela na kojima se prvo uoče promene. Zadržavanje vode u organizmu može da izazove naduvenost i ne baš savršen izgled listova, pa zato izbegavajte slanu i masnu hranu poput hamburgera i prženih poslastica i gazirana pića.

 

Isto tako, pijte puno tečnosti, preciznije, vode i nezaslađenih čajeva i nakon dužeg sedenja izdvojite barem pola sata dnevno za šetnju ili bilo koji oblik fizičke aktivnosti.

 

Džilijan Majkls otkriva: Najbolji savet za sve koji žele da izvuku maksimum iz vežbanja!

 

A evo i mini treninga koji će vaše listove da održi u top formiSvaki ili svaki drugi dan kod kuće uradite vežbe kojima oblikujemo i definišemo listove i gležnjeve.

 

1. Obujte patike i stanite na klupicu, prag ili bilo koji povišenu površinu u vašem domu, ali tako da se oslonite samo na prste, dok je peta u vazduhu.

 

2. Ispravite leđa i počnite da se podižete na prste što više možete, zadržite položaj sekundu i spustite pete u početni položaj.

 

Vežbajte na tri načina: s obe noge pa posebno na jednoj i drugoj nozi. Uradite tri serije po 15 ponavljanja.

 

Oblikujte struk kao Sofija Loren: Koristite njene proverene metode!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...