Ugledajte se na nju

Džilijan Majkls otkriva: Najbolji savet za sve koji žele da izvuku maksimum iz vežbanja!

Uvek se fokusirajte na krajnji cilj, i ne plašite se uspeha. I znajte da ćete morati da date maksimum od sebe", savetuje Džilijan
Fitnes & Nutricija
22:38h Autor:
Džilijan Majkls otkriva: Najbolji savet za sve koji žele da izvuku maksimum iz vežbanja!
Foto: Reuters

Džilijan Majkls je lični trener iz Los Anđelesa, koja je milionima žena pomogla da izgube kilograme. Njena ličnost, nacin rada, stav i harizma su samo mali deo onoga što je ova žena u stanju da postigne.

Kućni trening koji topi kilograme: Kako do savršene linije za samo 10 minuta dnevno! (VIDEO)

Džilijan je takođe imala problema s kilogramima dok je bila tinejdžerka. Kada se dogodio onaj 'klik' u njenoj glavi, odlučila je da napraviti drastične promene na sebi, i da pomogne svima koji imaju želju da preoblikuju svoje telo ali i duh.

Na kraju je postala licencirana fitnes i aerobik instruktorka, a proslavila se u američkoj TV emisiji ''The biggest loser'', u kojoj su učestvovali gojazni takmičari sa željom da što više smršaju.

Ona je snimila više od 15 DVD-a u kojima ljudima s viškom kilograma nudi rešenje za bolji život, od kojih su dva najpoznatija ''30 day shred'' i ''Ripped in 30''.

"Najbolji savet koji mogu da dam trenerima koji žele da podignu svoju karijeru na viši nivo je da uvek ostanu strastveni u onome što rade i da ne zaborave da uvek mogu više da daju", kaže Džilijan u intervjuu za magazin Woman's Health.

Za telo poput holivudskih zvezda: Kako da vežbate prema svojoj građi i postignete najbolje rezultate

Fitnes instruktorka još dodaje: "Često govorim svojim klijentima koji žele da naprave promenu u svom životu i počnu da žive zdravije, prvo morate da se zapitate - kako ću da popravim kvalitet svog života ako uradim ovo?"

"Isto važi za svakog ko želi da napreduje u svojoj profesionalnoj karijeri. Uvek se fokusirajte na krajnji cilj, i ne plašite se uspeha. I znajte da ćete morati da date maksimum od sebe," kaže Majklsova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs